marți, 8 decembrie 2009

27.12.2009


08.11.2009
Zilele astea am avut o mica mare problema. Am astigmatism [din pacate] si sambata seara mi'am spart ochelarii [cum?! Am calcat pe ei]. Asa ca am avut cam 3 zile la dispozitie sa vad cam cum arata lumea... in ceata.
A fost... ceva aproape socant.
Inafara de faptul ca ochii imi oboseau mult mai repede si imi dadeau dureri de cap la propriu totul a fost destul de O.K. [daca nu luam in calcul faptul ca nu ma simteam destul de sigura incat sa alerg].
Seara... luminitele de Craciun atarnate prin oras pareau mult mai... colorate, aproape vii. Cum ma bazam foarte mult pe auz in clipele acelea, daca faceai abstractie de zgomotul autoturismelor de pe strada, puteai auzi cele mai noi barfe. Le sopteau incet beculetele si sclipeau ca si cum rasuflau usurate sau zambeau. Nici o luminita nu era trista. Poate doar cele stinse, cele care nu au reusit sa se aprinda. Dar eu nu le zaream pe acelea. Pentru ca lumea mea intunecata era plina de beculete si zgomote. Verzi, rosii, albastre, albe... Toate zambeau. Toate aratau ca... la naiba a venit iarna.

15.12.2009 [LaMultiAniAnna!!!]
Am lipsit o vreme stiu. E...
Sunt fericita. Stii ce fericita sunt?! O DOAMNE!!! De aproape 12 ore ninge incontinuu. Dimineata eram in extaz. Ce teza la mate?! E pe naiba. Noi eram 20 de copii afara si ne bateam cu zapada. Nu o sa imi mai fie sete mult timp de acum. Dar oricum. Sunt.... OH! Super bine dispusa si super happy. Sunt sacaitoare si ma enervez repede dar... ce conteaza?!!! Astept cu nerabdare ziua de 27. Eu nu astept Craciunul!!! Eu astept sa plec de aici!!! Nu vad ce ma poate opri. Nimic nu ma poate lega.
In momentul asta pe PROTV e un film de doi bani. Nu stu sigur despre ce e sau chestii de genu' dar ma calca pe nervi. Nu imi pot imagina cum ai putea sa te gandesti asa: ,,Cand sa redactez actele pentru divort? Inainte sau dupa Craciun?" Am mai intalnit o faza de genu' asta intr-o carte mai veche ,,Daddy". Nu ai stiu sigur de cine era scrisa dar... asta, in ochii mei e cea mai mare prostie. Daca vrei sa divortezi o faci si inainte de Craciun, si dupa Paste si de Revelion. Dar ma rog.

Vreau ciocolata.

2 comentarii:

Ana Gabriela spunea...

heheii...inca o asemanare...si eu am astigmatism:)):)) halal asemanare nu??? ei...dar eu-s resemnata:))

BeBe^^ spunea...

:)) si eu sunt resemnata. pana in momentul in care calc singura pe proprii mei ochelari.:))

Trimiteți un comentariu