duminică, 6 martie 2011

Indragostita.

Zboara. Zboara printre guri de alcool si fumul de tigare. Zboara printre saruturi dulci si vorbe de alint, mangaieri calde si imbratisari pasionale. 
Se simte bine. Danseaza. Danseaza printre versuri pe care i le canta inima, printre note dictate de iubirea care ii zvacneste in vene. 
,,Chiar crezi ca m-am schimbat?"
Nu. Dar asa credeam. Pareai alta persoana. 
,,Dar nu sunt" 
Nu. 
Si zboara si danseaza iar. Pluteste si se impidica printre blituri enervante ale aparatului foto. 
,,Ciocolata calda sau bere?" 
Ce zici ce ceva dulce de la Pink?
Si tace. Se retrage intr-o imbratisare calda, langa o inima frenetica, aproape de un chil perfect, de o voce dragalasa, de niste ochi inocenti, de niste maini aspre si reci. 
Se gandeste ca nu o sa fie intotdeauna asa, ca o sa fie dati cand nu o sa aiba cu cine sa stea acolo, ca, dintre o bere si o ciocoata calda va alege o bere amara, ca va prefera sa fuga  printre guri mari de acid. Dar acum se bucura de ce are, si ar da orice sa nu se termine. Sa se opreasca timpul in acea imbratisare vesnica. 
O mangaie incet pe fata, apoi pe gat, isi lipeste incet buzele de ale ei si ii sopteste un ,,Te iubesc" simplu si ea il simte acolo, mai aproape ca niciodata. 
Isi aduce aminte de seara aia, din vara ai in care, in incercarea de a spune ,,te iubesc" a inceput sa comenteze inflacarata despre un bec... Si a trecut jumatate de ora in care el se uita amuzat la ea, in timp ce stateau amandoi pe o bancuta blestemata. A incercat sa se relaxeze in drumul scurt spre casa. Inca se chinuia. Apoi el, probabil disperat, sau atins de chinul ei ii spune ,,Uite, vrei sa spun eu asta primul? Te iubesc. Noapte buna." si o pupa, se intoarce si pleaca. O lasa acolo,dezamagita, scarbita de lasitatea ei, de lipsa-i de curaj. Nici macar nu a avut puterea sa ii raspunda cu un simplu ,,si eu.". Are lacrimi in ochii si zambetul pe buze. 
Asa se simte si acum. Ar plange de fericire. Dar lacrimile i-ar fi intelese gresit. Si tot ce face este sa zboare si sa danseze. 

4 comentarii:

nakudo spunea...

ultimele doua postari imi plac teribil si noul look...nu pot adauga altceva pt ca ar fi inutil...

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown spunea...

beautiful

Ana Gabriela spunea...

bravo domnisoara...love is in the air.,..

Trimiteți un comentariu