sâmbătă, 19 decembrie 2009

Pentru ca [La naiba] Nu'mi Pasa

Uneori obosesc sa aud remarci jegoase la adresa blogului meu.
,,Doamne cat scrii. Nu am rabdare sa citesc. Scrie mai putin. De unde ai atat de multa rabdare? De ce te chinui si asa nu te citeste nimeni. Iar scrii? Iar e vorba de blog? Iar cauti sursa de inspiratie? Iar freci site-u asta? Iar scrii postari emo? Iar... Iar... Iar..."
Da. Iar si din nou. Nu'mi pasa. Nu'mi pasa ca tie iti pare mult. Nu'mi pasa ca tie nu'ti pasa. Nu'mi pasa ca tu consideri ca eu scriu mult. Nu'mi pasa ca nu ma citeste nimeni. Nu'mi pasa ca imi pierd timpul cu blog-ul epntru ca asta nu e pierdere de timp.
Tu ai vicii. Orice om trebuiie sa aiba vicii...
Nu stiu ce e pentru tine blog-ul. In ochii tai probabil e cea mai amre prostie. Pentru mine e singurul loc in care pot sa fiu eu de la A la Z. Si creste inima'n mine cand recitesc postari mai vechi si vad ca am fost sincera si nu m'am ferita de nimeni.
Nu ma intelege gresit. Nu e un hobby. Neah. E o nevoie. Cum tu trebuie sa bei apa si sa te duci la baie zilnic asa eu trecuie sa scriu de cate ori am ocazia. Pentru ca e singurul mod in care pot sa ma descarc fara sa bocesc si sa intru in depresii ca naiba.
Poti sa ma crezi tampita, romantica, handicapata, paranoica... Cum vrei tu. Pentru ca NU'MI PASA.
Sunt constienta ca ce scriu aici nu sunt opere de arta [nici macar nu se vor opere]. Sunt pur si simplu ganduri, sentimente, pareri a unui copil batut in bila, plictisit de rutina. Dar unii ma cred mai mandra decat sunt.
Am invatat sa nu dau doi bani pe cuvintele lingusitoare, am invatat sa nu ma mai atasez de oricine. Am invatat sa ma departez fara cuvinte, am invatat de toate. Prietenii falsi au avut grija sa imi predea toate lectiile pe rand, pe capitole. Am invatat fara sa oftez si am trecut cu brio toate testele pe care viata mi le'a dat.
Oricine ai fi, oricat m'ai rani [sau oricat a'i incerca] nu reusesti sa vezi efectul scontat.
Asta vreau sa inteleaga orice copil batut in bila care incepe sa ma critice si sa ma frece la icre cu cuvinte de doi bani.
Poate data viitoare o sa aveti mai mult noroc.

,,-Poti sa te culci, e ora si noapte-ntarziata,
Vei scrie, alta data, orice, si tot nimic,
O umbra esti acuma, si pot sa te ridic,
Lasand odaia goala, si lampa afumata."

11 comentarii:

nakudo spunea...

sa tew pupe in dos toti cei cu remarci jegoase..poate ar trebui sa-si analizeze mai bine blogurile de rahat care nu transmit nimic,bloguri mincinoase si teatrale...da-i in masa...nu te raporta la ei..sa stii ca blogul e doar o fateta convenabila..cica ei nu se rahatesc la wc...nu fac depresii...nu urasc..doar ingerisme...rahat...te imbratisez cu mult drag

BeBe^^ spunea...

Ai dreptate Nakudo. Stiu si eu. O frate doar ca uneori imi vine sa'i musc de beregata. :D

Ana Gabriela spunea...

heyyy...un lucru sa stii: sa te doara in cot de parerile altora si stii de ce? fiindca aici e la tine acasa si nimeni nu-ti spune ce sa faci la tine...e libertatea ta si dreptul tau sa scrii cum vrei, ce vrei si tot sau nimic din despre orice vrei...si eu am problema cu scrisul prea mult...scriu si nu ma mai opresc...cateodata ma intreb daca merita, dar stii scriu pt mine...merita fiindca ma simt mandra ca e opera mea: blogul...si sunt unele persoane care desi nu pot sa cred uneori chiar citesc toate aberatiile scrise de mine...

nakudo e una din ele...
si eu citesc de obicei cam tot...
deci relax...si da-i incolo de idioti...

BeBe^^ spunea...

Si eu citesc ce scrii tu chiar daca nu comentez de fiecare data. :D Uneori pur si simplu ma simt idiot sa zic la fiecare postare ,,imi aplce. o cemi place" :)) pentru ca deseori nu stiu ce altceva as putea sa zic. Nu prea pot sa ma leg de ce ziceti. Pentru ca imi e teama ca nu interpretez altfel decat voi textul. :D

Ana Gabriela spunea...

te asteapta 2 premii la mine pe blog...plus mesajul din dreptul numelui...te imbratisez>:D<

PS: nu-i nimic...mie mi-e de ajuns ca citesti...comentariile sunt pe planul 2:D

nakudo spunea...

draga smile...sa nu te schimbi..sa devii una ce pupa dosuri la altii pentru a fi apreciata...te imbratisez cu toata dragostea si de ce nu mult respect...sa traiesti o mie de ani copil nebun si frumos

BeBe^^ spunea...

Multumesc Raza de soare. Le-am postat putin mai sus.
Si... Nakudo sa stii ca nu o sa devin asta niciodata. Nu e printre planurile mele de viitor [nu ca as avea prea multe]. Si crede'ma ca nu vrei sa traiesc 1000 de ani. O sa se sinucida 10000 de oameni daca supravietuiesc atat d emult.
Va imbratisez pe amandoua cu toaaata dragosotea mea [aproape toata. mai pastrez putin si pentru Ghita]

Ana spunea...

presupun ca postarea asta era pentru mine, alexandra si sabina si alte persoane :-??

BeBe^^ spunea...

Pentru tine si pentru restul carora nu le convine. :D Da. Presupui bine.

Ana spunea...

ma bucur:))

SimonaR. spunea...

daca nu mai scrii din cauza unora care n-au ce face si stau si critica atunci sa stii ca fac urat! :D

Trimiteți un comentariu