luni, 28 decembrie 2009

Timpul?!


Intotdeauna ne plangem ca nu avem timp. De parca timpul ar putea sta sa ne astepte pe noi, oameni egoisti si fara pic de bun-simt.
Uneori imi e rusine de ceea ce ma inconjoara si de ceea ce vor unii sa faca. Atunci merg cu fata in pamant si, jenata de ceea ce fac ceilalti, astept ca vorbele aspre a timpului sa imi acopere auzul, iar ,,cearta'' sa imi inroseasca obrajii maslinii. Si aunci imi simt inima grea si am impresia ca partea stanga cantareste mai mult, iar greutatea ma face sa ma prabusesc.
Napasta cea mare a veacului nostru e, zice-se, lipsa de timp.
John Fowles
Timpul e criminalul perfect, cineva sa'l ucida.

4 comentarii:

nakudo spunea...

mai chiar ma plang ca n-am timp...asa e sezonul asta..devorator de timp...apoi tu ca si mine cand vrei te poti situain afara timpului...dar ai dreptate ,cineva sa-l ucida,expandeze...desfinteze...sau mai misto sa devina static cand traiesti cel mai frumos moment...:)

Ana Gabriela spunea...

mi-a placut chestia...timpul e criminalul perfect, sa-l ucida careva:))

BeBe^^ spunea...

doar ca stii Nakudo... nu exista un moment care sa fie frumos pentru toata lumea. Pentru ca lumea e rea bagamiash picioarele, lume minte si uraste. Nu exista moment in care sa fie toata lumea corecta. Si lumea asta ma include si pe mine. Si eu mint. Si eu ranesc. Si uneori imi vine sa'mi smulg parul din cap.
Raza de soare... da stiu si mie mi'o placut versul ala. E dintr'o melodie... nu stiu sigur care. O sa imi aduc aminte si o sa iti zic daca vrei.

nakudo spunea...

nici nu trebuie sa fie un moment frumos pentru toata lumea...ci pentru tine...asta e pamantul o colcaire de viermi..stii o chestie misto pe care am realizat-o ieri..avem tendinta sa acuzam pe cei din jur pentru nefercirea noastra,pt viata,ca au defecte...sa mor de te mint...rara ne punem problema schimbarea sa inceapa cu noi....da mai...muncesc cu mine..poate o mai face si altul...si e un inceput...azi imi fac timp sa vomam barfe..mi-e dor...:)

Trimiteți un comentariu