vineri, 25 decembrie 2009

Confusion


Alerg de nebuna prin apa si prin zapada. Mirosul de after shave a tipului pe langa care am trecut ma sufoca. Cu cate kile de chestie de'aia te'ai dat bre?! Uh. Tipa asta miroase a fum de tigara. Nu sunt fumatoare dar uneori ma relaxeaza mirosul asta. Ooo tanti. Imi dai numarul tau de telefon?! Junghiul din piept ma face sa incetinesc incet, iar castile nu'mi mai lovesc obrajii inghetati. O frate ce am?! Mi'a mai aparut un pitic pe creier?! Imi repet in gand ideile pe care le am iar si iar. Imi e teama sa nu uit propozitiile fara sens. Sa vezi ce imi bag picioarele daca nici azi nu iese o postare din astea 3 propozitii. Acum merg destul de incet incat sa pot sa imi asez castile in urechi. Melodiile ascultate si reascultate canta acelleasi versuri violente. Cand ma gandesc caam facut atata caz ca vreau sa vina iarna sia cum imi vine sa imi bag picioarele usor si elegant. Mai bine ascult melodia asta. Acum 3 saptamani imi placea. Vreau sa imi zambesti. Crezi ca imi poti face pe plac?!
Au au au. Am mancat 250 de grame de ciocolata azi. Cred ca ar trebui sa o las mai moale daca vreau sa mai pot iesi pe usa.
Zambeste'mi. Te superi daca imi acorzi un zambet sincer?! Mersi. Aveam nevoie.

4 comentarii:

nakudo spunea...

ase..bre..cu ciocolata nu-ti fa probleme decat de glicimie..ca in rest e de structura si agitatie...la cat esti nebunatica eu cred ca poti transforma ciocolata in energie-vie-stii tu..ca si am bagat kile ca sa rezist noaptea da sa mor de se cunoste...cu iarna..cu iarna aseara vorbeam cu nebuna rosie la telefon si-i zioc,,mai tare,,,,misto iarna dar cand vine gerul de -24 la iasi si-mi inghetau mucii instantaneu in nas am descoperit ca pot sa ma inrolez in trupe experimentale pentru siberia...deci pas-iarna"un pic de miros de tigara pentru tine si un zambet sincer...am uitata am mai primit un parfum si eu-dulce bre....parca-s cu miros te tamaie:))

Ana Gabriela spunea...

umumum...ciocolata:)) vreau si eu...de fapt tocmai acuma ma indopam:))

ti-am lasat comm si la postarea anterioara...

confuziile apar des cand se topeste zapada:)) nu mai stii daca e iarna sau a venit primavara:))

ai un premiu la mine pe blog, sa nu uiti sa dai click pe VIZUALIZATI AICI! o sa apar o felicitare faina:D pooopici:D

BeBe^^ spunea...

Nakudo eu am primit o prostie de parfum PREA dulce si unul care miroase a... iarba. :)) Pe bune. Data viitoare ii lu' Mosu' sa mearga cu mine sa imi aleg eu un parfum scump ca sa l chelesc de bani. :)) Ca doar de... Mosu'i bazat. Poa sa faca cadouri tuturor da nu poate sa imi ia un parfum mai genu' meu?! Eeee...

BeBe^^ spunea...

Raza de oare stai calma ca iti vad toate comentariile pe care le dai. ;)) Iti multumesc mult pt. premii. Poate o sa dau si anul care vine niste premii. :)) Dar imi trebuie rabdare si ambitie.:)) Toate cele bune si Craciun fericit in continuare!

Trimiteți un comentariu