marți, 29 decembrie 2009

Fara sens


Incet incet imi descopar slabiciunile. Sunt lasa si mint. Ranesc, vorbesc urat si sunt egoista. Sunt de o naivitate crunta si nu reusesc sa cred adevarul. Sunt un copil tembel, un copil matur, un copil inocent. Sunt orice si totusi nimic.

Deseori ma cuprinde paranoia si imi zambeste batjocoritor in fata. Eu o las sa faca asta si totusi sunt constienta ca nu fac fata realului.

Anticipez vise si vreau totul. Sper imposibilul si am sperante desarte.

Nu ofer destul timp lucrurilor importante dar prostiile sunt intotdeauna pe primul plan. Zambesc batjocoritor in fata celor care ma enerveaza si le zic simplu ,,pas".

Sunt momente in care aleg varianta mai usoara, dar nu neaparat si pe cea corecta. Pentru ca da sunt lenesa, si da nu ma sinchisesc de aproape nimic. Pentru ca da , stiu ca planetele se aliniaza si in asa fel incat sa imi faca MIE pe plac, si da cred in horoscop si soarta.

Sunt ca o lipitoare fara lipici. Eu doar sug sange din tine apoi plec la fel de repede cum am venit.

Ador pocnitorile si sa imi sperii prietenele cu ele. Ador pisicile si le'as pupa ,,in cur" cum ziceti voi toata ziua.

Pentru ca mie nu imi pasa nici de criticile tale, nici de cantitatile industriale de ciocolata pe care le mananc, nici de concordanta inexistenta dintre propozitiile mele.
Acum plec. Nu mai am chef sa insir propozitii fara sens.

6 comentarii:

nakudo spunea...

mai drept sa zic eu inteleg perfect partea cu pupat in cur mate..ca la 7 imi ia ceva timp sa le pup pe toate.e adevarat...ca si ele imi suporta hachitele iar o chestie super misto...eu nu ma omor dupa carne..ele nu se oamoara dupa ciocolata..uneori facem armistitiu cand e vorba de soareci.sincer chestia cu aotocritica e buna si nu prea...ai sa cunosti mai multi oameni..ai sa vezi ce dobitoci sant..apoi ai sa te iubesti mai mult..si eu am descoperit ca devine lacrimos blogul meu...de-a dreptul sensibilos...intre doi pampersi schimbati ma mai paleste inspiratia...asta e ...chestia cu lipitoare e tare dar se cheama supravetuire...prea multa minteala smile...da te complimentez si-ti crec ditamai cracanele de coarne apoi:)

Anonim spunea...

Esti foarte tare. Fa ce simti si fi mandra de tine:)

BeBe^^ spunea...

Mie nu imi pare chiar sensibilos blogul tau. Mie imi place. Si credema Nakudo ca am cunoscut o grooooaza de oameni dobitoci. Si inca nu ma iubesc mai mult.

Ana Gabriela spunea...

ho ha ho hi...m-ai ametit...ai patit ca cineva pe care o cunosc...ieri ne plimbam si ea-mi spune ca nu stiu ce a descoperit desprea ea:)) si eu: "tocmai de anul nou ti-ai gasit inspiratii filozofice:))" asa si tu...dar e bine, e foarte bine sa recunosti multe lucruri...e si mai bine sa le accepti...ca sa te accepte si ceilalti...daca asa esti tu, sunt putine sanse sa te schimbi, dar sunt milioane de sanse sa transformi tot ce-ti pare acum defect in calitate:D toata lumea ma capiaza pe mine ca vorbesc prea mult, defect nu??? dar cine spune ca nu am transformat-o in calitate...am dat la filo, fac compuneri lungi, prelegeri bla bla...dar nimeni nu-mi mai spune nimic, fiindca am stiut sa-mi aleg drumul...incearca si tu...o sa vezi ca NICIUN DEFECT NU STRICA DECATY DACA E IN EXCES!...te pup...am vorbit prea mult:))

nakudo spunea...

nu ai cunosc suficienti sau pe cei mai dobitoci...draga mea smile....dar iubeste-te ai de ce...esti greu de inteles dar asta ridica standartul si langa tine n-o sa stea un bou apatic pe romaneste ci unul ce are capacitate de a vedea miezul...asa ca bucura-te....nu o sa stai cu un contopist sau redusi parsivi...recordul meu e de trei ani ca am uitat sa-ti zic...da nu mai mult...iti dai seama?trei ani cu aceeasi persoana?:))

BeBe^^ spunea...

Raza de soare la mine toate defectele sunt in exces. :))
Nakudo mie imi trebe unu care sa aiba rabdare sa ma suporte nu neaparat unu cu ,,miez". :)) 3 aniii?! Bineee. Imi place ca ai ambitie. :))

Trimiteți un comentariu