duminică, 31 octombrie 2010

Scuze?...

-Eu plec de acum... spui si stii ca asta o sa ma faca sa te urasc.
-Ai gasit rezolvarea. iti raspund nervoasa. 
,,Ai gasit rezolvarea" e modul meu de a-ti spune ,,Asta stii tu sa faci: sa fugi cand dai de greu. Fugi de tot, nu doar pentru cateva minute. Fugi pentru o noapte intreaga, la fel ca Cenusareasa. O sa fugi si o sa astepti sa vin eu la tine, sa te caut, sa te gasesc, sa imi cer scuze. Fugi... fugi cand e mai greu. Nu iti complica viata." Dar poate ca da, poate ca eu chiar ar trebui sa imi cer scuze, sa nu mai reactionez asa, sa nu mai stric cele mai perfecte nopti. Am fost nervoasa si imi pare rau. Stii... vreau sa iti explic aici, pentru ca in alta parte nu o sa funtioneze la fel. Vreau sa iti explic ca nu eu am reactionat asa, ci instinctul meu, probabil animalic. 
Parea frumos, parea asa de frumos si de odata, seara aia minunata s-a tranformat intr-un mare FSSSS! Am fost dezamagita, nervoasa, ma simteam tradata. Voiam sa nu fi auzit. Dar ce puteam sa fac? 
Toate astea mi-au trecut rpin minte intr-o secunda. Apoi, a urmat replica ta. Simpla, dar care m-a facut sa ma gandesc mai bine la mine, la atitudinea mea: 
-Dar tu nu [ai gasit nici o rezolvare]. 
 Si ai avut dreptate. Tot ce puteam eu sa fac in momentul ala era sa stau incordata, uitandu-ma la tipa aia care dadea foc la bar si la tipul ala de langa mine cu 10 ani mai mare care im dadea coate ca sa dansez cu el. Incercam sa ma rup de realitate si sa fug in lumea mea, aia perfecta. Dar pentru prima data, a fost imposibil. Probabil era prea mult zgomot. Probabil ca da. 

3 comentarii:

Anonim spunea...

simpatic cainele ala ;))
si hmm parerea mea e ca uneori e mai bine sa nu-ti ceri scuze chiar daca tu ai fost cea care a gresit.depinde de situatie insa..
oricum, rezolvarile mereu sunt simple,doar ca noua ne place sa ne complicam,nu? ca la mate :)) sa-ti amintesc de scoala, daca tot am inceput cu bio..

Ana Gabriela spunea...

gand in gand cu Delilah...simpatic rau cainele:))
e bine sa ne cerem scuze dar e bine sa nu ne cerem doar noi, sa-si mai ceara si ceilalti...intr-o relatie esti si stapan si sclav( cf. Liiceanu)

BeBe^^ spunea...

Apropo de Liiceanu. A fost in Braila saptamana trecuta cred. A tinut un dispurs foarte simpatic despre a face bine si faptele bune. Aham. A fost foarte reusit. ;))

Trimiteți un comentariu