miercuri, 5 ianuarie 2011

La tine plang, domnule Conte

Domnule Conte, de ce imi omori prietenii? 
Gasesti furnici mici si le omori. Sunt prietenele mele, sunt sentimente. Le calci in picioare sau le strangi amuzat intre degete. Le amagesti cu firmituri de paine uscata, apoi incepi sa calci ca si cum nu le-ai vedea. Le cauti casele, acele castele minunate dar incolore, si le distrugi intentionat, torni apa sau dai cu piciorul oricarei sanse la viata. 
Esti jalnic, domnule Conte. Stii cine era carabusul ala mare pe care l-ai prins si l-ai pus intr-un borcan la sfarsitul saptamanii trecute? Era norocul meu, domnule Conte, norocul meu. Singurul pe care ma mai puteam baza. 
Acum a prins in capcanele tale, domnule Conte si nu reusesc sa dau singura capasul jos. Imi vreau carabusul inapoi. Era si el prietenul meu. 
Stii cu ce gand m-am trezit dimineata? Chiar inainte de a-mi intinde aripile, inainte de a deschide ochii, inainte de a observa ca nici macar nu sunase ceasul?
Moartea - viata irelevanta pe care ne-o ofera un anturaj infect.
Exact asa suna. Ce vrea sa inseamne asta? 
Sunt speriata, domnule Conte, si singura persoana care ma poate asculta esti tu, suflet de piatra. Doar la tine ma pot plange. Doar tu am poti auzi si doar la tine pot sa tip cat ma tine gura. Doar tie iti spun cat de singura ma simt, cat de mult imi doresc sa dau timpul inapoi, cat imi doresc sa ma schimb sau macar sa schimb o parte din viata asta. 
Doar tu ma asculti... dar fara sa ma intelegi. 

6 comentarii:

nakudo spunea...

bai,mi se facu pielea de gaina da cred ca asta si trebuia sa fie efectul...esti cenusie rau...ai uitat de camera verde cu mobila verde cu zambete verzi cu ce vrei tu verde?facem si catelul verde...

BeBe^^ spunea...

Nakudo... Nu cred ca acum verdele ma ajuta prea mult... Pur si simplu... Am nevoie de... nici nu stiu. Dar vreau sa treaca...

Unknown spunea...

i like this post its really nice long tiemback i saw this blog feels good

BeBe^^ spunea...

Oh. Naveen. I missed you, big friend. :)

Unknown spunea...

hey happy new year

Ana Gabriela spunea...

e super...e chiar super...

Trimiteți un comentariu