luni, 3 ianuarie 2011

Nou: Temeri.

Cineva imi zicea:
-Andreea. Te lasi calcata in picioare. Nu te inteleg.
O sa explodez la un moment dat, spuneam. Iar raspunsul venea sec:
-Abia astept. Sper sa fie repede.
Adevarul e ca nu cred ca o sa reusesc sa explodez, de tot. Poate ca o sa am mici iesiri, din cand in cand... dar de tot... nu pot.
Azi am realizat ca imi e frica. Imi e frica sa raman singura. Imi e frica ca... pe mine nu ma mai iubeste nimeni.
Unii incearca si de cele mai multe ori reusesc sa isi faca ,,rezerve". Daca nu merge, am cealalta varianta. Dar eu nu pot face asta. Eu am nevoie sa fiu alimentata incontinuu cu dragoste. Sau cu gesturi afectuoase.
Doar gandul ca as putea ramane singura ma face sa tremur si imi face ochii sa luceasca mai tare.
Stii de ce am eu cea mai mare nevoie? De acea asigurare pe care nu mi-o poate da nimeni, ca nu o sa raman singura. Nu din nou. Nu cred ca as putea sa fac iarasi fata. Sau poate doar retragandu-ma iar in vizuina mea de soarece de biblioteca. Gandul ca va trebui sa imi tes iar o cusca din fire subtiri de litere, ma sperie in totalitate.
Sunt curioasa de ce acum gandesc asa. Si de ce imi e frica de tot. Singuratatea nu e atat de rea. Adica... Pot sa imi petrec mai mult timp cu prietenii si pretind ca iubesc pe oricine. Nu?
Ar trebui sa fac o categorie care sa se numeasca Temeri si cred ca asta o sa fac. In speranta ca o sa am toate temerile puse intr-un singur loc. 
Iubesc si imi e frica ca nu o sa mai am pe cine. Dar ce mai conteaza? Inchide ochii si spera ca... Ca ce? Mai bine nu mai spera. Unele lucruri pur si simplu se termina. Mai repede decat ai vrea. 


P.S. Am explodat. Nu atat de violent pe cat ma asteptam. Dar cred ca da, am explodat. 

5 comentarii:

Andrei Răduţu spunea...

Se spune ca de ceea ce iti e frica, nu scapi...si sa cam asa si e deseori...deci poate ar fi bine sa cauti in sufletul tau si sa vezi de ce ti-e frica mai exact si incearca sa rezolvi aceasta frica intr-un fel sau altul pentru ca alternative sunt mereu...ai incredere in tine si in Cel de Sus si totul va fi bine:)...o zi frumoasa si la multi ani !

elena marin-alexe spunea...

Nu lasa frica de singuratate sa -ti incolteasca de pe acum in inima, te rog.Daca nu l-as avea pe Dumnezeus in inima, si eu as simti amar gustul singuratatii.

BeBe^^ spunea...

Imi cer scuze doamnei elena, cat si lui Rappa_ru'... Pentru simplul motiv ca eu nu sunt atat de credincioasa. Iar acesta nu mai e o modalitate care sa ma poata ajuta.

Deyu spunea...

Buna. Am trecut si eu cat de curand peste asa ceva, dar nu am gasit o modalitate... asa ca astept ca timpul sa le rezolve pe toate... incerca si tu:* app felicitari pt blog:*

Ana Gabriela spunea...

e bine sa-ti recunosti temerile, asta te face mai puternica...

Trimiteți un comentariu