joi, 31 martie 2011

Convorbire

Am vorbit prea mult in ultimele 10 minute tipand vlaguita in telefon la Sabina:
,,Si am simtit acolo mana aia calda si am simtit ca e acolo pentru mine si ca ma iubeste, ca sta bine acolo. Si l-am pupat pe primul obraz si mi-am tinut respiratia sa nu cumva sa gresesc tinta, si cred ca dupa primul obraz am lesinat, am ramas in picioare dar am lesinat, nu imi mai aduc aminte cum a fost. Azi era mai frumos, era mai dulce, parea al meu, il voiam doar al meu. Imi aduc aminte doar cum m-am indepartat repede de el cu lacrimile acolo, la vedere. Le-am inghitit repede si am zambit. I-am facut semn unuia si el i-a facut semn celuilalt si am plecat repede. Ma durea cam tare, dupa ce in ultimele doua zile m-am simtit doar amortita. Parca sufletul meu intrase la recuperari. Si stii, el ar zice ca o dau in poezii, dar asa ma simt de ciudat si de goala. Si de ce il iubesc?..." 
Andreea nu te mai incapatana. Maine du-te cu el. 
,,O sa vrea sa ne impacam si o sa ma ia in brate cum stie doar el sa ma ia si o sa incep sa plang, si el o sa ma tina in brate si o sa imi zica ca tot eu fac pe reaua si tot eu plang in timp ca ma mangaie incet pe cap si ma tine in brate. Si la inceput o sa fie momentul ala penibil cand o sa ne vedem si eu o sa fiu super super incantata ca il vad si nu stiu daca o sa reusesc sa imi ascund zambetul, si nu o sa stim ce sa zicem si o sa fim gen Si trebuie sa vorbim? Chiar trebuie? Si ce sa zic?! Si eu o sa ma blochez si o sa fiu gen WTF?!"
Nu vorbesc cu Andreea pe care o stiu eu. Te-ai inmuiat. Ce incerci sa te convingi acum singura? Ca o sa te duci sau ca nu o sa te duci?
Pentru ca stiu ca la tine gasesc intotdeauna raspuns! 


Later Update: 
Imi vine sa ma dau cu capu' de pereeeeeeeeeeeti! 
Stii ca nu rezolvi nimic. Mintea la cap oricum nu iti vine.

1 comentarii:

Anonim spunea...

asa sa faci .dute:))

Trimiteți un comentariu