marți, 23 martie 2010

AnyWay.

Acum stiu  ca nu m'am mai ocupat de prea mult timp de blog. Sunt obosita si tot ce pot sa fac este sa... nimic. Dorm la pranz pana la 5, la 10 ma culc, la 7 ma trezesc, la 2 ma intorc de la scoala, la 5 ma trezesc din nou, la 10 ma culc, si tot asa.
Sunt ca un copil mic caruia nu ii ajunge somnul.
Si chiar nu imi ajunge, avand in vedere ca visez in fiecare noapte. De exemplu, azinoapte am visat ca am omorat pe toata lumea cu o placere nebuna. Si am ramas singura. Da. Singura si toata lumea era devorata de mine. Luminile erau aprinse, zgomotele televizoarelor pornite din casa imi rasunau in urechi, vantul care se juca printre blocurile ,,gri" se facea simtit. Iar eu stateam pe un felinar si... si nimic. Stateam si asteptam, ma uitam dezorientata in toate partile. Voiam sa vad pe cineva cunoscut. Ma simteam singura si ca naiba. Si m-am trezit tremurand si simtindu-ma jalnic.
Bine inteles ca in 10 minute eram imbracata, piptanata, spalata. Asa ca ar fi fost aproape imposibil sa vezi fata speriata pe sub cea zambitoare.
In seara asta rpobabil o sa visez veioze, lustre, becuri, leduri, becuri ecnomice, neoane si alte de'astea. Dupa ce am stat vreo 3 ore in Practiker ca sa ne hotaram pentru 3 lustre mari si late. Finalul? Niciunul. Am plecat la fel cum am venit, cu banii in buzunar/ respectiv geanta si cu o durere ingrozitoare de picioare.
O sa mai frec menta o vreme pe aici dar daca dispar, Don't worry!, sunt doar obosita sau invat ca tampita. :) Pentru ca asta imi place mie sa fac. :)) Pe naiba. :))
Buh-Bye!

3 comentarii:

Omul de nicaieri spunea...

Pai daca te simti singura de ce mai omori oameni?
Asta inseamna ca chiar vrei sa fii singura:P

Lulu spunea...

off, matza...
te cred ca-ti e greu...
si te cred ca-ti e si mai greu ca te pun toti cu burta pe carte ca sa ajungi, oricum, la un profil pe care nu-l prea doresti...
si sa stii ca somnul prea mult nu poate face rau...
doar daca nu cumva ramai blocata acolo:/
lucru pe care te rog din toata inima sa nu-l faci:o3 >:D<

Terryy spunea...

Nup.La noapte o sa visezi ca bei ceaiul cu un bec economic si mananci fursecuri cu o lustra.Glumeam,deaia e foarte bun programul de dupa-amiaza.Ajung acasa la 7 stau la pc.Ma culc pe la 10-11 si ma trezesc pe la 9 cand imi fac temele si ma duc la scoala la 1.

Trimiteți un comentariu