miercuri, 17 noiembrie 2010

Zodia Indragostitilor

De data asta, ceea ce scriu e dedicat vouă, tuturor romanticilor, celor care cred în dragoste la prima vedere şi care cred că pot număra stelele de pe cer urmărindu-le cu degetul.
Ca să nu vă mai ţin în suspans, vă voi spune despre ce carte e vorba: "Zodia îndrăgostiţilor" scrisă de Giulia Carcasi. Prima dată când am zărit-o în librărie, m-a atras faptul că romanul este structurat în două părţi: prima, care prezintă câteva luni, din punctul de vedere al protagonistei, Alice, iar cea de-a doua parte prezintă aceeaşi perioadă de timp, din punctul de vedere al colegului ei de clasă, Carlo.
Alice este genul fetei care nu crede în dragoste de niciun fel, cea care reuşeşte să îşi schimbe toată viaţa în preajma bac-ului, care nu îşi înţelege prietena când se întoarce la iubitul ei după fiecare ceartă. Confundă dragostea cu "Adevărata Dragoste", se lasă rănită, apoi se redresează. Îşi dă seama cine îi place, de ce şi că e plăcută. Viaţă i se schimbă şi, după încercări nenumărate, află că da, poţi număra stelele de pe cer, atât timp cât lângă tine e persoana potrivită.
O gasesti ai AICI.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Alice e genul meu :))). cred ca o sa citesc cartea asta, m-ai facut curioasa

Ana Gabriela spunea...

interesant...

Trimiteți un comentariu