joi, 22 aprilie 2010

Conversatii interesante. Cred.

Seara trecuta vorbeam cu un prieten. Vorbeam despre prieteni. Despre cati prieteni e bine sa ai, despre cum tii alegi.
El spunea ca prefera sa aiba putini prieteni. A zis ca are doar un prieten pe care se bazeaza, pe care il cunoaste de mult. A zis ca prefera sa stea departe de ceilalti, pentru ca majoritatea sunt niste maimutoi care se prostesc.
Si a venit intrebarea mea: daca iti pierzi singurul prieten pe care il ai, pe cine te mai bazezi?! 
,,Pe mine". Daca ai putini prieteni scapi de responsabilitati si asa, ai sansa sa nu iti para rau de nimic.
Eu nu sunt dispusa sa ma risc. Eu nu pot sa ma bazez pe mine. Imi place sa fiu inconjurata de persoane dragute, sociabile, puse pe glume. Imi place aerul ala optimist care ar putea sa ma inconjoare. Si in plus, nu toti imi sunt prieteni. Cei mai buni sunt cei care sunt langa mine si care ma inteleg. Am grija cum ii aleg si incerc sa nu ii schimb. Pentru ca, multi au incercat sa ma schimbe si, Ooops eroare! nu au reusit. Atunci s'au transformat in... nu stiu. Dusmani e prea mult. Poate doar simple cunostiinte.

Am mai purtat niste discutii interesante cu tipu' asta. E mai mic decat mine ca varsta. Dar are un mod de a fi de ma lasa tampita. Ma face sa reflectez la mai multe chestii. Imi aplce sa stau la taclale cu el. Imi palce cum, dintr-un subiect serios ajungem la discutii despre desene animate sau alte chestii puerile. :)

4 comentarii:

nakudo spunea...

foarte corect...putini dar de baza increderea se castiga greu si se pierde foarte usor...apoi prietenia e chestie de reciprocitatea...aia in care esti in curul gol si cu toate astea esti sustinut si sustii..nu pozari infatuate...asa se nasc jocurile interumane..din false pozari:)

icsul spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
icsul spunea...

nu folosim cuv "prieten" cum trebuie! am foarte putini prieteni dar folosesc cuv pt toti din reflex sau poate ca sa nu-si dea seama de diferenta pe care o fac. si "prietenul" are mai multe categorii, important e sa stii tu persoana la care sa te duci la nevoie.

Unknown spunea...

beautiful picture

http://smsjar.blogspot.com/

Trimiteți un comentariu