miercuri, 14 aprilie 2010

La discutii cu... mine.

Stii cum e sa iti pierzi repsectul pentru o persoana, din cauza unui lucru minor. Stii. Pentru ca asa faci. Iti judeci prietenii dupa cea mai mica greseala. Si nu iti mai capteaza atentia dupa aceea. 
Saptamana trecuta ti-a fost intoarsa ,,favoarea". Si ai suferit. Dar ti'a trecut, pentru ca asa esti tu: uracioasa si suferi doar putin. Apoi iti trece si o iei de la capat. 
Nu iubi. Invata sa iubesti cand esti iubita inapoi. Nu iubi in van, asa cum fac altii cu tine. Ei te iubesc si tu le dai cu flit. Tu cand iubesti nu te mai opresti. Tu te lupti pana reusesti. Cazi, plangi, te ridici. Aproape ca iti place. Iti palce sa stii ca esti in competitie cu tine. 
Si altii fac asta pentru mine. Dar ei cad odata, cad de doua ori apoi renunta. Eu nu stau cu mainile in san. Eu ma lupt mai departe. Pentru ca stiu ca ce vreau obtin. 
Credeai si tu, nu ma minti, ca trebuie sa renunti de data asta, nu? De ce nu incetezi sa lupti? Vreau sa renunti O DATA. O singura data sa te vad la pamant, cu visul neimplinit. Sunt lucruri pe care nu trebuie sa le ai. 
Fugi. Evadeaza. Pleaca. Nu mai lupta cu morile de vant. Don Juan isi cauta iubirea. Dar tu ce cauti? De ce incerci sa ma faci sa renunt?! Nu reusesti. Nu poti. Nu vreau.Te imbratisez de aici. Si te las in mine. Te las acolo departe, sa taci si sa nu te aud. O raza de soare iti va intra in ochi si tu vei vedea ca lumea e frumoasa si ca merita sa lupti pentru ce iti doresti.

2 comentarii:

nakudo spunea...

mai..mai..ce s-a intamplat?muncesc bre pe rupte si timpul e putin care-mi ramane numai stiu nimic...dar se merita sa lupti pt lumina zau

Anonim spunea...

beautiful message

Trimiteți un comentariu