marți, 9 iunie 2009

Scurt si la Obiect


Desi nu ma intelegi, nu realizezi ce vreau sa spun, ai senzatia ca vina iti apartine, te comporti ca un copil, iti versi nervii pe mine, imi spui ca ma urasti eu te iubesc. Pentru ca daca o sa ajung ,,o scriitoare vestita" cum ii zici tu, o sa iti dedic un roman, nu un capitol din ceea ce scriu. (Asta pentru ca stiu ca nu o sa ajung niciodata o de aia.)

Desi ma crezi obsedata de carti, iti bati joc de mine, crezi ca nu imi dau seama ca faci glume pe seama mea, ma injuri cu orice ocazie, ma barfesti la toate colutirile eu te ajut cand ai nevoie. Pentru ca mai am un an de suportat si scap de tine.

Desi nu iti convine cum ma imbrac, cum ma port si cum traiesc mie nu imi pasa. Pentru ca nu o sa ma conformez si nu o sa respect niciodata ceea ce zici tu, o sa continui sa te oftic si o sa te disper pana o sa albesti.

3 comentarii:

Anonim spunea...

E prea tare poza...dar nici textul nu e mai prejos.

Adrian spunea...

Imi place, cel mai mult imi place " imi spui ca ma urasti eu te iubesc", am patit si eu asa ceva, era ciuda pentru cunostiinta, era invidioasa persoana pentru ca eu stiam unele lucruri pe care ea nu le stia, fi tare si demonstreaza ca esti mai presus :)

BeBe^^ spunea...

Mersi de sfat. Apreciez. ;) Oricum nu sunt genul de persoana care se lasa mai prejos

Trimiteți un comentariu