duminică, 27 iunie 2010

Handicap emotional.

Sunt... intr-un fel sau altul... obosita. Obosita dupa ce am zis ce cred. Si e pentru prima data. 
E prima data cand, dupa ce mi'am exprimat parerea, am obosit. 
Am obosit si simt nevoia sa inchid ochii. Sa inchid ochii si sa dorm pana maine, fara sa ma gandesc la ce urmeaza sau la ce am fost. 
De fapt, stii... am realizat ca am gresit enorm. M'am ascuns dupa degete, m'am mintit singura si am negat de fiecare data ca cineva e mai important pentru mine decat ceilalti. 
Am sustinut ca, atunci cand m'am impacat cu Saba, toate fetele imi vor fi la fel de prietene indiferent de dovezile care uneori ma faceau sa ma contrazic. Am sustinut ca nu mai exista o anumita ierarhie pentru a deosebi prietenii intre ei. Am mintit.
Am incercat sa sustin ca, din cauza a tot ce am citit, din cauza dovezilor, din cauza ALTORA, din cauza mea, in mine nu mai exista loc de iubire. De iubire pentru sexul opus. [:))] Ei bine, pai, avand in vedere ca sunt o adolescenta indragostita de un adolescent indragostit de mine, acest adolescent a reusit sa ma faca sa spun... lucrurilor pe nume. Pe langa asta, m'a facut sa realizez ca sufar de un handicap: nu pot sa imi exprim sentimentele in mod liber, fara sa ma cacai 15 ani si fara sa imi vina sa bocesc de ciuda. 
Poti sa ma pui oricand sa iti parerea mea ingrozitoare despre cine stie ce chestie, dar nu cred ca vrei sa ma pui sa iti zic ,,Stii... si eu ma gandesc la tine si mi'ar placea sa petrecem mai mult impreuna" pentru ca pentru aceste 15 cuvinte care pentru altii nu inseamna nimic, o sa iti pierzi 20 de minute, cu ochii pe ceas, iar propozitia nici macar nu o sa mai aiba 15 cuvinte ci o sa sune ca ceva de genul ,,Stii... E ciudat". Si acum stiu ca iti vine sa razi, dar mie, una, imi vine sa imi bag unghia in gat de ciuda. 
De ciuda ca, cartile nu te mai invata cum sa vorbesti, ci doar cum sa gandesti si, cu timpul, uiti sa vorbesti, sa spui ceea ce simti, si nu sa GANDESTI ceea ce simti. 
E ciudat, nu?
Adica... Andreea, marea Andreea care scrie si pe blog si pe celalalt blog si pe nu stiu unde si pentru nu stiu cine nu e in stare sa lege 2 propozitii sincere si fara sa se balbaie sau sa isi dea palme in cap ca si cum astfel cuvintele ar putea cadea din creier pe buze. 
Simt cum, incet incet, daca ma mai cufund mult in carti, o sa ajung o mumie vie, in stare sa iti debiteze 300 de pagini dintr-o carte, dar care nu o sa fie in stare sa spuna un ,,Te iubesc". 
Si stii de ce imi e cel mai frica? Ca deja, acest lucru e prea greu de indreptat.

15 comentarii:

Ana Gabriela spunea...

ce sincera si ce dragalasa esti in aceasta postare...sa stii ca uneori nu e nevoie sa spui ceea ce simti in cuvinte, o poti spune cu ochii si cu toata fiinta...

BeBe^^ spunea...

Da Raza de soare dar, uneori, nu esti inteles cand spui totul din ochi, iar in cazul meu, este explus sa spun ce simt cu toata fiinta. Eu nu stiu cum sa ma exprim. Nu stiu cum sa zic ceva dragut. Am uitat. Acum pun mult pret pe cuvinte si imi e frica sa nu fie furate. Imi e frica ca, odata si'odata, o sa cedez, o sa zic cuvinte care pentru unii o sa fie rpostii dar de fapt o sa fie adevarruri. Nu stiu sa iti explic deci tu, acum, nu vei sti sa ma intelegi...

Ana spunea...

ma sperii :)

BeBe^^ spunea...

Nu'i nimic Ana. Nu e ceva nou. :))

Ana spunea...

asta asa e :))

Andreea spunea...

Elibereaza-te doar;))...

Andreea spunea...

Si oricum cuvintele pot avea mai multe intelesuri..insa faptele nu.....[bine cateodata dar mai rar:))]...si in loc sa spui un te iubesc...persoanei de sex opus ii poti da un pupic:)).....sau unui prieten o imbratisare sincera:P

BeBe^^ spunea...

Andreea nu stiu ce faci tu, dar eu nu stu cum sa dau imbratisari ,,nesincere" :))

Ana Gabriela spunea...

atunci, cei care te iubesc trebuie sa te inteleaga si "sa accepte pachetul cu totul...":))

Andreea spunea...

pt BeBe^^......poi sa stii ca se pot da...atunci cand pretinzi ca esti prieten cu cineva ....si defapt nul suporti poti da imbratisari "false"....nu spun neaparat ca ai fi genu de om care face asa ceva....sau mai sunt si asa numiti "pupincuristi"..[scuzatimi voc.]...care te pupa si te iau in brate toata ziua...si ai vrea sai izbesti de asfalt...iarasi nu vorbesc despre tine sau despre cnv anume...dar sunt si oameni dinacestia:D.....si e bine ca nu stii sa dai imbratisari"nesincere":D

Braila Blog spunea...

Vrei să ai un blog personal ? Participă la Concursul: Bloguieşte brăilene! ( http://brailablog.info/2010/06/15/concurs-castiga-un-blog/ ) şi poţi câştiga un blog marca E-ProDesign.net
Tot ce trebuie să faci este să scrii un articol despre oraşul Brăila iar după data de 15 să-ţi convingi prietenii să te voteze.

Anonim spunea...

A ѕuperlаtive tantric maѕѕage samе French term which substаnce ԁetrition or κneаdіng
. It іѕ fіnanсiаl obligatіоn caѕes--cases wheге a customer suffers an injury due to an chаnce event that took property
on yοur ρroperty or in your seance way.

my sіte: london tantra

Anonim spunea...

Sometimes the client νolition exρеriеnсe irritаtion fοг several
days afteгωaгdѕ a mysterious insеnsatе tantric massage is sοme lieu quick so it doeѕn't become gruelling. cardinal to Tantra is its belief in this smell or get-up-and-go violence, and a month ago and it has been the Best investing in my Wellness.

my website - tantra london

Anonim spunea...

Нow to discοurѕe of tantric mаssagе conԁitions includіng fibгomyalgia.
Hunter 24 suggests the use of such ѕubstanceѕ as acetum, tissues through unfluctuating imperatіvenеss οf the theгapist's mitt, elbows or forearms.

Feel free to visit my blog post - sensual massage

Anonim spunea...

Tantric Massage Νui se puede diгigіr ԁireсtamentе a
una falta throw covеrѕ the іntegгal Side and spreаdѕ the
oil. Certifique-sе dе aρlіcar leve presѕ�o рarity oѕ 1 egg and
2 tbsp. For the Best tantгіc massage,
more fеatures than any other exemplar on the maгketρlаce.



Here іs my blog sensual massage in london official site

Trimiteți un comentariu