luni, 11 mai 2009

Confesiuni





















Azi am vazut ceva. De fapt mi-am confirmat un gand ratacit de mult timp prin creierul meu mic.
Si anume:
  • Am incredere oarba in cei care imi dau de inteles ca vor sa fie prietenii mei.

  • Am incredere oarba in toti care ma ajuta putin, chiar daca o fac doar pentru a primi rasplata.

  • Si inca ceva. Nu am DELOC incredere in mine. Ma ratacesc printre emotiile mele puternice. Ma pierd. Nu sunt stapana pe mine. Desi muncesc pentru ce vreau am senzatia ca nu stiu si nu am facut destul, ca vocea imi e ragusita, ca mainile mele nu sunt DELOC destul de rapide pe cat ar trebui, ca mintea mea a intrat in concediu.

De ce toate astea?
Simplu.

De fiecare data cand ceva merge gresit vina cade ghici pe cine. Pe MINE! Pentru ca ma intereseaza si pentru ca ma interesez si pentru ca e interesant si pentru ca imi plalce sa rad de oamenii interesati de lucruri interesante care dau vina pe mine. Asa doar pe moment. Si lucrul interesant care e? Dupa aceea incep sa cred ca eu CHIAR SUNT de vina. Si cine rade la urma? VOI!!!

Voi Voi Voi. Intotdeauna VOI! Pentru ca eu sunt mai mica si mai fraiera, pentru ca nu sunt sigura pe mine, pentru ca imi vine sa va bag o grenada pe gat.

Eu muncesc si voi culegetii laurii. Ce frumos nu?

Ma rog. Uite asa mi-am pierdut increderea in mine, in fortele proprii.

Tac si inghit. Visez doar cand ma simt in stare. Sper doar cand nu ma vedeti. Prefer sa renunt. Prefer sa va als sa va distrati. Nu imi pasa ca radeti. Nu imi pasa ca radeti de MINE! Nu imi pasa de VOI! Nu imi pasa ca sunt singura. Nu imi pasa ca aruncati cu vorbe. Nu imi pasa. Pot si fara VOI. Sunt mica si slaba. Dar o sa-mi revin. Nu o sa mai scapati de mine.

Urasc senzatia asta. Urasc sa va fie mila de mine. Urasc sa ma uit la voi. In ochii vostri acoperiti de panza subtire croita de Ura.


Nu e nimic. O sa-mi treaca. O sa-mi treaca si o sa fiu din nou eu aia mica si enervanta care e in permanenta pe si in capul vostru. O sa-mi treaca si o sa rad de voi. De niste lucruri interesante incapabile sa rada de mine. O sa rad de voi si o sa simtiti ce am simtit si eu. O sa ma intelegeti. Abia astept.

1 comentarii:

Alina. spunea...

asa.:> fii rea:>

Trimiteți un comentariu