miercuri, 27 mai 2009

Stele
Aseara nu am avut somn. Nu ca ar fi prima data. Doar ca noaptea trecuta nu am suportat sa stau in pat. Probabil din cauza caldurii desi la mine in camera nu e foarte cald. Ma rog. Ideea e ca m-am ridicat din pat si mi-am pus scaunul langa fereastra.

Era o noapte inorata si norii stapaneau aproape tot cerul. Dar daca ma chinuiam sa intind putin gatul puteam vedea cateva stele. Am stat asa, intr-o pozitie incomoda, mult timp. Nu stiu cat.

Pur si simplu priveam cele cateva stele si ma gandeam, fara sa imi dau seama, la tot.

Am gasit raspunsuri la intrebarile mai vechi si au aparut intrebari noi. Mi-am pus dorinte si am incercat sa numar stelele din acel coltisor de cer, iar apoi sa incerc sa imi dau seama cam cate stele sunt pe tot cerul.

Stii deja ca nu am reusit nici macar sa le numar. La prima numaratoare au iesit 13. Apoi, la cea de-a doua a disparut o stea. Erau doar 12. Apoi am mai numarat odata. Pentru a 3-a oara. Acum mai aparusera doua stele. Erau 14. Imi venea sa innebunesc.

Eram nervoasa pentru ca nu stiam cate sunt asa ca am plecat de la geam. Am stins repede lumina si am inchis ochii. Nu mai stiu daca am adormit sau pur si simplu a sunat ceasul imediat dupa ce m-am intins eu, dar stiu ca m-am trezit cu zambetul pe buze, cu tine in gandurile mele, cu raspunsurile descoperite acum neinsemnate si cu insemnarile facute in noaptea dinainte cu un pix pe mana stanga.

Acum ce urmeaza? O noua zi plina de zambete si palme si tipete si alte de-astea. Inca 2 saptamani si ma trezesc la cat vreau eu.

Adevarul e ca imi lipsesc noptile pierdute pe mess, sau serile in care numar stelele sau diminetile in care mananc un tort imens de inghetata cu nu stiu ce prietena in patul meu. :)) Sa nu mai vorbim de plimbarile buza-n buza. :))

Like a bird, in a sky!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu