miercuri, 10 februarie 2010

Eu sunt Prima cu Valentine's Day!


Desi sunt super obosita o sa spun, de ce nu, inaintea tuturor, ca Valentine's Day e o sarbatoare pe cinste!
De ce?!
Pentru ca noi petrecem la fel ca altii.

Pentru ca, desi nu ne apartine, nu ne opreste nimic sa evoluam. Ca altminteri comentam in stanga si-n dreapta ca noi nu ne schimbam.
Na schimbare. :))

Pentru ca se fac cadouri dragute si daca ai un dela care sa se tina dupa tine rpimesti cadou, daca n'ai faci tu rost. :))

Pentru ca Bella Italia ne face sa petrecem in fiecare an pe ritm de Meneaito.

Pentru ca noi, clasa noastra, SUNTEM CEI MAI TARI!

Pentru ca stim sa ne distram, pentru ca nu obosim nici macar atunci cand nu mai putem sta in picioare.

Pentru ca toata lumea e plina de inimoare rosii si roz si vitrinele magazinelor sunt pline de felicitari, cadouri si alte de'alea.

Pentru ca citatele sensibile apar doar de Valentine's Day si de Dragobete [si la inmormantari].

Pentru ca Iti vine sa iei in brate pe toata lumea, si daca nu, altcineva sigur te va lua in brate.
Pentru ca da, asta m-am hotarat sa fac maine. Sa iau pe toata lumea in brate pentru ca sunt bine dispusa desi nu-mi mai simt cracii.

4 comentarii:

nakudo spunea...

cinci inimioare si trei hipopotami facand balet...da sa imbratisam toata omenirea in brate..in ritm de amenaito ...imi povestesti maine..ca mor sa postez despre iele pt voi pe cenaclu..si e munca nu jucarie..bre...pup

icsul spunea...

ce ma enervez cand vad ca majoritatea isi aduc aminte imediat de sarbatorile altora, oricum ma bucur ca imi revin repede, pana la urma fiecare cu treaba lui, eu oricum nu prea astept o sarbatoare ca sa ma simt bine ci doar o ocazie!
distractie placuta si sa auzim de bine!!

BeBe^^ spunea...

Te enervezi tu. Da dupa aia cum ziceam si in postare. Va plangeti ca nu evoluam, ca noi suntem invechiti, nu ne schimbam mentalitatea. Si cand facem un aps inainte aveti voi gria sa ne dati 10 inapoi. Nu'i frumos asa.

Autumn spunea...

...ma ia cu durere de cap cand aud de asa-zisa sarbatoare, de parca nu sunt atatea zile din an in care sa le aratam celui pe care il iubim sentimentele noastre...

Trimiteți un comentariu