marți, 2 februarie 2010

Headache


1 Februarie 2010
Azi ninge. Si ce frumos ninge.

Deeu: ,,Cretsule uite ce ninge afara!"
Ningea frumos. Fulgi mari, lenesi. Cadeau neincetat. Cadeau si se topeau imediat ce atingeau noroiul de pe jos.

Se pare ca si cerul vrea sa acopere murdaria asta. Si partea dubioasa e ca lui ii reuseste.
Am ridicat privirea sa vad si eu ceea ce o entuziasmeaza atat de tare pe prietena mea. [Partea strange e ca o cheama tot Andreea].
In loc de entuziasmul la care ma asteptam, un NU brutal s'a lovit de peretii mintii mele.
Rezultatul? O durere sacaitoare de cap si de ochi. Din toate durerile pe care le pot avea, nu suport durerea de ochi, si de cap. Si in loc sa incerc sa ma linistesc m-am enervat.

De ce ninge din nou?! De ce nu vine vara?! Soarele?! De ce nu ma mai mangaie razele de soare?!


2 Februarie 2012 [Azi]

Azi e soare. Cerul mi-a ascultat gandurile. Cerul mi-a intrat in cap, a auzit lamentarile mele... Si a facut soarele sa apara.

Si azi dimineata [la 11 jumate]
m****u asta cu raze cum ii zice Spike [Vezi Spike- Amintiri] m'a trezit. Si'a bagat o raza de soare pe geamul meu FIX pe fata mea. Probabil ca m'as fi trezit binedispusa daca durerea de cap de ieri nu ar fi persistat.
Ce draci, ce tipete [ in mintea mea], ce nervi, ce draci din nou. Deschid brutal usa de la balcon si ma uit suparata spre soarele ala de acolo de sus in timp ce frigul de pe balcon ma cuprindea. Am scos limba la el ca un copil mic, apoi, ciufulita si ca vai de mine m-am indreptat spre camera mea, spre baie, spre calculator, spre pat. Si de la pat mai departe e un vid mare pe care nu stiu cum sa vi'l explic pentru ca nu l-ati intelege.


P.S.
Oricum, scuzele de rigoare. Nu va speriati, nu am patit nimic [nu inca], nu m-am aruncat de la 10 [unul din motivele pentru care nu am facut'o ar putea fi faptu ca blocul meu nu are decat 7 etaje.], nu sunt in spital [cel putin sper ca nu. Pentru ca nu mi-ar placea sa deschid ochii intr'o dimineata si sa ma vad intr'o camera atat de linistita incat sa imi tiuie urechile, alba in draci si cu o camasa cu manecile luuuuuuuuuuuuuuuuuuuungi pe mine]. Anyway...
See ya!

8 comentarii:

Ana Gabriela spunea...

tocma' ce-a intrat o raza de soare..parca m-a strigat cineva??? sau mi s-a parut???:)):)):))

si eu abia astept vara...azi am degerat de frig..

nakudo spunea...

bataieeeeeeeeee..ce ei iei de nu te vezi ...nu e permis sa avem aceleasi stari deodata...zau...imbratisare calda daca foloseste si sa treaca durerea de cap acummm

BeBe^^ spunea...

Da raza de soare. Doar ca data viitoare anuntama ca esti tu ca sa nu te mai injur juma de zi. :))

Si nakudo. Nu'i vina mea ca starea ta o copie pe a mea. :))

icsul spunea...

SA VINA VARA!
dar sa vezi ce ma gandii: ca vara o sa te enerveze cu caldura torida sau mirosul de prin diferite locatii si parca te si vad iar nervoasa postand ceva beton, misto sau chiar inteligent pe blog.
P.S: ABIA ASTEPT :))

BeBe^^ spunea...

Mda. Bine zis ics-ule :)). Sa vezi si la vara scandal. Dar oricum. Atunci o sa fie vacanta si nu o sa mai am inspiratie. Sau timp. Sau chef. :))

P.S. Si eu abia astept. :))

Unknown spunea...

wow what an image
are you suffering with head ache

Ana Gabriela spunea...

data viitoare aduc carte de vizita...prooomit!

Ana Gabriela spunea...

PS: nu de alta dar nu vreau sa arat ca mata asta din dreapta mea:))

Trimiteți un comentariu