sâmbătă, 13 februarie 2010

Primul semn de la Primavara


Azi m'am indragostit pentru prima data in ultimii doi ani. M'am indragostit de orasul asta idiot. Orasul in care locuiesc.
Da stiu o sa inceapa Alexandra sa zica ,,Ti'am zis eu ca tu in toate postarile zici ca urasti orasul asta" si poate si Anna ,,Waw! Yupy!" sau ceva de genul.
M'am indragostit de el pentru ca dimineata, pe la 8, vantul imi batea in fata. Si o sa ziceti ca am inebunit. Dar nu, nu am facut'o pentru ca nu era unul care imi ranea obrajii si mainile. Ci mirosea a primavara, a ghiocei si a frunze verzi. Desi mi'au dat lacrimile din cauza puterii cu care ma zbura de pe asfalt am continuat sa il indragesc. Pentru ca, neoficial, asta a fost primul semn primit de la Primavara.

11 comentarii:

Ceriba un Sapnis spunea...

Cand te chema "matematica"=))

BeBe^^ spunea...

Mda. Cand ma cheama matematica. :-l:))

icsul spunea...

majoritatea din orasul asta nu e multumita de el, dar eu am inceput sa cunosc prea multe persoane care venind aici l-au laudat, atunci uimit m-am pus in locul lor si am realizat ca avem un oras minunat, pe bune.
asa ca va rog capii, nu mai dati vina pe oras ci pe cei care l-au adus in halul asta!

Ana spunea...

eee:))
defapt eu te-am intrebat ce ai patit de te-ai indragostit de Braila :))

BeBe^^ spunea...

Da stii, icsule, cand vii doar in vizita, e super ,,Waw ce roas tare". Faleza, fantana aurie, primarie si alte chestii de'alea impunatoare. Si eu am o groaza de amintiri bestiale de cand veneam aici doar in vizita, o saptamana-o luna vara. Pfff. Adoram orasul asta si imi promiteam de fiecare data: ,,Cand o sa fiu mare o sa ma mut aici."
Acum, cand sunt aici de peste doi ani, mi se rupe. Si, desi amintirile alea bestiale de cand eram mica mica s'au pastrat, mai am si impresiile pe care le'am adunat imediat ce m'am mutat aici.
Unele persoane sunt intr'adevar jegoase pe interior, dar sunt si cele care, mai rare, care iti aduc un zambet pe moaca indiferent de ocazie. Nu?
E destul de ciudat. Si totusi, are si orasul asta partile lui Bune si partile lui Rele.

BeBe^^ spunea...

Ana tu sa taci ca dupa ce m'ai intrebat am dat cu curu' de pamant la propriu. Ce mint aici. De pamant?! De gheata toata ziua. :))

icsul spunea...

asta se intampla cu orice loc, obiect sau chiar sentiment cand il expluatezi prea mult, incepi sa te plictisesti, dar in totdeauna te intorci la amintiri, la anturaj, la COPILARIE!

nakudo spunea...

locuiesti intr-o zone minunata..dar e normal sa ti se para idiot pentru ca nu esti in altul..e chestia cu fructul oprit..vreau in viena..etc...cu timpul o sa te simti tot mai legata si o sa simti ca nicaieri nu e primavara mai frumoasa ca acolo unde te-ai nascut...si matematica logic...apropos ai aflat necunoscuta?hi-hi

BeBe^^ spunea...

Bai icsulenu'i chiar asa. acum ma mai raportez prea rar la ,,copilarie" pentru ca m'o enervat tare orasu' asta cand am venit. Si pe bune, inafara de vant cald cu miros de levantica plm, ce mai avem? :)) Niste gropi, niste gheata, niste multi caini si gata. :))

BeBe^^ spunea...

Nu Nakudo te las pe tine sa afli necunoscuta ca pe mine m'o sictirit la olimpiada un ex cu necunoscute. :)) Nu'mi mai arde de necunoscute pfff... cat oi trai. Da de necunoscuti ma mai gandesc :->:))

Ana Gabriela spunea...

e primvara...

Trimiteți un comentariu