marți, 15 iunie 2010

Octombrie a fost un nou inceput

Octombrie a fost un nou început. Poate că pentru tine, luna asta nu înseamnă nimic dar, pentru mine, este începutul unei experienţe noi, alături de oameni noi.
Acum, în iunie, după câteva luni în care aproape săptămână de săptămână am scris câte un articol în încercarea de a-l publica in ziar, ne despărţim pentru scurt timp de ceea ce pentru mine a însemnat o nouă viziune, poate nu asupra vieţii în general, dar asupra vieţii copiilor brăileni.
Am avut de dezvoltat teme mai vaste sau mai puţin vaste, vrând a ne face înteleşi de oamenii ceilalţi, acei adulţi care încă ştiu să zâmbească şi să se refugieze dincolo de probleme care fac parte din rutină citind o scurtă creaţie a unor adolescenţi cu capul plin de jocuri copilăreşti.
Mulţumim celor care ne-au fost alături şi celor care ne-au citit cuvintele cu zâmbetul pe buze.

Gasesti si aici

10 comentarii:

Ana Gabriela spunea...

super tare...ce fain...scrii intr-un ziar online...e minunat...octombrie a fost un nou inceput...si sper ca nu se termina inca:D
+

BeBe^^ spunea...

Ziarul nu e doar online. ;)) E ziar local cred. ;)) Gasesti si pe blog si pe site-ul ziarului articole de la juniori. ;))

Omul de nicaieri spunea...

e ziar judetean. apare in fiecare zi, iar martea editia cu Junior. Editia cui Junior e doar pe perioada anului scolar:)

Ana Gabriela spunea...

interesant:D noi nu cred ca avem...dar avand in vedere ignoranta mea crescuta cu pivire la acest aspect nu pot sa jur ca nu avem:))

Omul de nicaieri spunea...

Am gresit ceva mai sus, ziarul nu apare duminica:))
Iar cu privire la ce ai zis nici eu nu cred ca aveti. Din cate stiu Obiectivul e doar de Braila, Tulcea, Vaslui, Suceava, Calarasi, Arges. si or mai fi dar nu le stiu eu:)

Ana Gabriela spunea...

da...posibil, dar nu m-am referit neaparat la Obiectivul...ma gandeam ca nu prea cred ca exista asa un ziar cu o sectiune pentru postarile juniorilor...cel putin nu am auzit...

Ana Gabriela spunea...

la noi in judet...:)

BeBe^^ spunea...

Raza de soare, nici eu nu auzisem ca Obiectiv are vreo sectiune ptr. juniori. Ma rog. Nu am auzit pana cand nu mi'a spus Roxana de ea. :))

Ceriba un Sapnis spunea...

Lasa ca nici eu nu e mai breaza:)) Am auzit de la Madalina G. Si ea a auzit de la proful ei de romana care a initiat chestia asta:P Deci e relativ noua, de cand Madalina era clasa a10a. Adica Obiectiv Junior tocmai a incheiat 3 ani:P

Ana Gabriela spunea...

:)):)) e bine ca ati auzit intr-un final:))

Trimiteți un comentariu