luni, 4 mai 2009

Noapte Buna!


Hai da! Plangi! Plangi! Asa... Ah. Iti ador lacrimile. Lacrimi de sange, lacrimi rosiatice.
Asa! Imi place asa! Plangi. Tipa. Urla! Indura! Sufera! Nu o sa mori! Nu te las sa mori. Te torturez. O sa iti revii. Asa! Ah! Ador asta! Paradisul meu!
Tipa. Asa! Nu te mai chinui sa inveti. Ai un viitor dupa care oricine ar tanji. Asa.
Imi place. Gustul sangelui tau... E diferit. E altfel. E dulce-acrisor cu o tenta de gust metalic.
Ah! Cine spunea ca sunt persoane care nu sunt bune la nimic? Uite! Cat esti de folositoare! Asa! Imi place. Urla. Nu te mai misca. Nu's pe invers. Ma multumesc cu coapsa si genunchiul tau sangerande. Perfect!
Esti perfecta din punctul asta de vedere. Doar ca ai inceput sa ma calci pe nervi cu tipetele. Acum poti sa taci. Ma poti lasa sa imi termin treaba. Nu te va durea. O sa iti treaca repede. Imediat as putea zice. Da. Imediat dupa ce ma ocup si de celalalt picior si cu inima. Apoi vei adormi. Vei dormi ca un ingeras. Nu vei mai simti nimic. Nu vei mai avea rost de prieteni. Nu vrei mai avea nevoie de El. Vei avea destul cat sa iti ajunga.
Asa. Gata cu dreptu'. Mai am un picior. Stangul. De ce ai cicatricea asta urata? De ce ai fost obraznica cand ai fost mica? De ce ai picat cu piciorul intr-o sticla. Sper ca nu ai facut si un transplant de inima fara sa stiu eu.
Asa. Piciorul stang il las intact. Asa. Perfect. Inima e in regula. Nu iti face griji. Am ascutit bine cutitul.
Asa. Ai tipat putin. Uite! Inima inca bate. Ce frumos. Va fi mai gustos. Mai placut.
Asa. Alta viata.

Tip pentru ultima data. Un tipat de final. Simt ca Viata fuge. Fuge din mine. Imi simt inima inca batand in mana. Ah. In mintea mea zambesc. E placut. Ca un pui de gaina. Schitez un zambet si ma cuprinde somnul. Nu ma mai chinui. Inchid ochii... Adorm. E placut. Inima inca imi bate in mana. Ca un pui de gaina. Gata. Imi e somn. Pleaca. Am nevoie de somn. M-am torturat destul.
Trebuia sa imi vina si mie finalul.
Unde cauti tu,/Unde cauti tu Iubirea?
Noapte buna.

2 comentarii:

Anonim spunea...

kt imi place:X

BeBe^^ spunea...

Ma bucur ca sunt persoane care citesc postari din vechi :))

Trimiteți un comentariu