luni, 12 octombrie 2009

El... Gastirita, Eu... CardioStrita

Nu stiu sigur cum e cu asta dar.. am un prieten care a avut Gastrita si a colindat timp de 2 saptamani (aproape 3) toate spitalalele din oras.
Il intrebam cum s-a simtit si a inceput sa imi povesteasca: mai intai a simtit un gol dureros in stomac care il impiedica sa manance, apoi a inceput sa il doara ingrozitor. Dupa asta i-a trecut si daca isi incalca regimul durerea revine.

Cred ca sunt bolnava.

Stii... cred ca am... CardioStrita.^^
Totul a inceput cu o gaura imensa in piept care ma impiedica sa respir. Simteam ca e ceva in neregula. Ma rog. Nu a
m dat atentie. Credeam ca vantul imi bate fix in piept sau probabil curentul imi rpovoaca impresia asta... copilarii.
Cu timpul, golul meu a devenit imens si nu ma lasa sa imi iau nici macar portia de aer de care am nevoie ca sa supravietuiesc. Atunci intram in panica si ochii mei incercau sa respire varsand cat mai multe lacrimi si facand loc a
erului. Cand ei nu au mai fost in stare sa faca fata am suferit o criza: radeam prosteste, degeaba, ca sa nu plang.
Am fost la doctor. Sunt distrusa
. Nu mai am voie sa iubesc. Nu pot sa imi mai daruiesc inima nimanui. [?!] Nu pastile sau altceva. Leacuri babesti. Doctorul a spus ca daca nu fac ce zice el o sa ma interneze.
Urasc spitalul cu paturile albe si peretii si mai albi, cu mancarea gretoasa si asistente exasperate.
Am promis ca o sa ma tin de sfaturile doctorului ca sa nu se recurga la 112 si ambulante si alte prostii cu ac.
Bineinteles... nu am putut sa ma abtin. Am incercat dar... durerea revine din nou si din nou, fara sa se opreasca si ochii mei se chinuie sa ma tina in viata. Abia daca reusesc...

Sunt constienta ca sunt un copil fara minte care nu se poate tine nici macar de promisiunile pe care le'a facut pentru el dar... Putea sa imi ceara sa nu mai zambesc sau stiu si eu... Orice. Nu sa nu mai iubesc.
Saptamana viitoare ma voi duce la control... O sa ma apese din nou pe piept si o sa ma doara ingrozitor pentru ca am incalcat ,,regimul" de N ori doar gandindu-ma la tine, si nu o sa mai pot respira iar ochii mei vor incepe din nou sa lacrimeze.

Nu sunt in stare sa ma abtin. Nu pot si pace! Trebuie sa iubesc. Pentru mine asta e vital! Sunt dispusa sa sufar si sa plang si de 3 ori pe zi daca este nevoie. Nu imi pasa!

EU trebuie sa IUBESC!

3 comentarii:

hajari/copilu spunea...

Nu mai pot sa imi ofer inima nici unui exemplar din sexu' opus.
poti sa te reprofilezi sa stii!fara dureri:D:D

BeBe^^ spunea...

Eram obosita cand am scris asta. O sa o refac oricum.^^

Andrei Răduţu spunea...

Nu poti sa nu iubesti...e un sentiment nobil, pur si ce nu poate fi descris, doar simtit...nu putem exista fara iubire...o seara buna:)

Trimiteți un comentariu