marți, 20 octombrie 2009

Nu imi mai pasa de tine.


Ce frumos iti ascundea ceata defectele si ce stralucitor iti parea chipul printre miile de oameni gri.
P
areai lipsit de probleme si iubit de toata lumea. Nu iti pasa de restul, de cei care te incojoara si de suferinta lor.

N
u. Tu iti traiai viata in propriu-ti univers, fara a duce dorul nimanui. Sau cel putin nu te-ai plans niciodata.

Z
ambesti copiilor mici si trimiti sageti usturatoare oamenilor gri.

I
ntotdeauna scoti un banut din buzunar si i-l dai babutei din coltul strazii, facandu-i ziua mai buna doar cu un zambet.

E
u in schimb... eu stau si te studiez cu mare atentie, iti stiu programul pe de rost iar tu... tu nici macar nu stii ca exist. Mie nu imi zambesti chiar daca nu sunt un om gri. Cand ma intalnesti apleci capul si iti privesti incaltarile. De ce? Nu stiu.

U
neori simt o nevoie enorma sa vin la tine si sa te iau de gulerul camasii colorate si sa te intreb de ce nu ma privesti si pe mine ca pe ceilalti. De ce nu ai curaj sa ma privesti si pe mine in ochi ca pe ceilalti? Nu sunt o persoana respingatoare.
Am sa renunt sa ma mai chinui sa iti atrag atentia. Am sa te las sa faci ce vrei [nu ca pana acum ti-as fi influientat cu ceva].


D
aca as fi stiut eu atunci ca de fapt stiai despre tine mai multe decat stiam eu...
D
aca as fi avut habar ca iti aplecai capul doar ca sa nu observ in ochii tai durere si dorinta.

D
ar nu am stiut. Si am aflat acum, dupa atat de mult timp... Acum cand iubirea si dorinta ta nu mai inseamna nimic pentru mine. Pentru ca eu m-am vindecat de tine. Eu am trecut peste si am mers mai departe, am intalnit o groaza de persoane minunate. Si nu imi mai pasa de tine.

4 comentarii:

nakudo spunea...

chestia asta cu oamenii gri..imi place enorm adam si eva de rebreanu..faptul real care a inspirat scrierea cartii..rebreanu..merge prin iasi intr-o zi mohorata..oamenii gri..totul...gri...in toto griul asta..o pata de culoare...o femeie merge pe celalalt trotuar si intoarce capul...se privesc in ochi si rebreanu are senzatia ca o stie de o viata ca o cunoaste..nici unul nu are curaj de a face pasul...de a calca conventionalul in picioare...si merg mai departe..apoi apare celebra carte si tot mesajul ei absolut real,divin etc...cam asa e postarea ta...o zi frumoasa draga mea...acum pot sa-ti spun...santeti 4 copilasi nebuni cum zici tu in blogsfera...viitori artisti,scriitori...genii...minunati..unul e si in lista ta si ma bucur ca-l citesti pe madalin...pupici

BeBe^^ spunea...

Madalin imi e prieten Bun desi nu gandim la fel.. O sa citesc si eu cartea despre care vorbesti. Cred ca o am si in biblioteca. pot rezista oricarei tentatii pana la carti. acum va trebui sa imi fac timp sa o citesc neaparat.

nakudo spunea...

prietenii Buni nu gandesc neaparat la fel...uiote eu am comunicare buna cu uncas si santem la polii opusi ...total si nu stiu cum ar fi fara contrazicerile noastre constante dar santem buni prieteni si ne sprijin indiscutabil unul pe altul..iar legat de carte..uncas e legat de pamant si pragmatic dar m-a crezut ca merita citita iar acum imi zice....e reala bre chestia...ha-has

hajari/copilu spunea...

Si nu imi mai pasa de tine.pam pam!
happy end!

Trimiteți un comentariu