luni, 9 noiembrie 2009

Ceci est un fait-divers atroce


Ce zambet ai. Parca ai fi posedat. Si totusi... asa cum stau cu capul in farfurie [ca doar de! am abordat un subiect care nu ma priveste] iti observ ochii aproape mutilati si sub zambetul tau chinuit vad tristete. Nu am curaj totusi sa ridic ochii, sa te privesc si sa te fac cu ou si cu otet pentru ca... M'AI MINTIT! Pai nu. Tu nu raspunzi in fata nimanui. Cu atat mai mult in fata mea. Eu, scumpa ta ********* nu merit sa stiu ce mi'ai ascuns cam un an de zile, nu merit de stiu DE CE m-ai mintit. Si cel mai tare ma doare ca eu te'am ascultat in mortii matii. Te'am ascultat ca un caine bun ce am fost.
Si pe deasupra a trebuit sa aflu si de la altii ceea ce de la tine nu as fi scos nici cu forta.
Se mai adauga si tupeul tau minunat de a'mi face reprosuri. Ca nu scriu ca lumea, ca inainte iti placea. Acum e ,,emo". etc. [incep sa zic prostii si nu vreau].
Deci pur si simplu nu pot sa accept ideea ca ai mintit.... Dar... avand in vedere ca ,,eu nu stiu motivul" de parca iti trebuie un motiv ca sa ma calci in picioare, nici nu ma mai bag.

Daca o sa indreaznesti sa imi mai reprosezi ceva de acum.. iti jur... ca nu o sa te mai ascult. Pur si simplu ai avut grija sa imi distrugi toata increderea pe care o aveam in tine. Bucatica cu bucatica.


Ceci est un fait-divers atroce

6 comentarii:

Anonim spunea...

Frumos mai omuletz>:D<....si te inteleg...nu suporti minciuna??....Te cheama andreea:))...>:D<.....Cretzuleee\m/

nakudo spunea...

ce idiot ti-a debitat chestia cu emo?hai sa scriem toti ce sfinti santem si sa mintim...ce rahat...ce te face valoroasa este realitatea scrierii tale...asa cumj sant gandurile,trairile...vai ce fluturasi si lucruri sensibiloase si in viata privata sticla cu vodka si injurii si o viata de cacat...mi-a placut faza cu cainele docil...prea realist...frate tu crezi ca cei care scriu numailucruri,,minunate"nu cad,nu fac depresii..nu au indoieli...au..dar nu recunosc...ai o leapsa la mine...poop

Blufix spunea...

e cretzuu meu!
maai!frumos mai! :X

BeBe^^ spunea...

Pai cine a ziso a avut grija sa imi fie destul de aporapiat incat sa ma enerveze si sa il ascult. Eu totusi, spre deosebire de acea persoana... scriu porstii... nu FAC prostii.

SimonaR. spunea...

sa fii trist nu inseamna neaparat ca esti emo... sa recunosti ca nu e totul numai zambet si fericire nu te face un pesimist... Continua sa scrii ce simti fara sa astepti aprobarea nimanui pentru ca nu ai nevoie de ea!

Ana Gabriela spunea...

orice idiot care te minte merita lasat sa se infunde in minciuni...intr-o zi o sa se sufoce:D

Trimiteți un comentariu