joi, 19 noiembrie 2009

De data asta zic "Pas!"


Impletesti cuvinte spanzurate si golite de sentimente, apoi mi le oferi mie, pe post de omagiu.
Tu nu esti asa. Tu ai si cuvinte frumoase, pline de viata si de voluptatea tineretii. Dar le ascunzi de mine, de teama ca o sa le iau, iar tu o sa ramai pustiit.

Acum imi e dor de glumele tale si de zambetele pe care mi le ofereai. Imi e dor de ce a fost odata.

De obicei sunt optimista, prea optimista. Dar de data asta zic ,,pas" si intorc spatele la tot ceea ce ma inconjoara si la tot ceea ce are legatura cu tine.
Eram probabil singura care, din toata prostia asta de scandal, credea ca o sa se aleaga ceva si ca o sa ramana macar o legatura. Si nu am avut dreptate. Toate sperantele si visele mele au esuat lamentabil. Din tot rahatul asta de ,,prietenie" scris in ghilimele nu a mai ramas NIMIC nimic.
Orice ai face tu acum nu poti sa mai redai nimic din ce a fost. Pentru ca ce a fost a fost si nu o sa se mai repete. Probabil ca nici unul din noi toti nu e dispus sa isi puna din nou sentimentele la bataie.

Sau poate un asemenea risc ar transforma toata tampenia asta in... ceva.

Ati avut grija sa imi distrugeti sentimenetele mele proiectate, de un arhitect de milioane, pe foaie albastra. Urma sa le vad constiute si le puteam admira cu ochii mei nu cu ochii mintii.
Dar cineva, sau poate mai multi, au adoptat atitudinea pe care o am si eu acum. Cineva a indraznit sa zica ,,Pas!" inainte ca sentimentele sa ii fie distruse.
Si poate exagerez. Sau poate gresesc. Sau poate ca pur si simplu voua nu va pasat nici macar putin. Si tare bucuroasa as fi daca as stii... de fapt... pentru ce ati mintit sau pentru ce ati preferat sa... ne inlocuiti cu altcineva.

Si poate ca am repetitii si greseli gramaticale, poate ca nu am fost atenta la ce am scris. Pentru ca astea sunt sentimente. Nu e un text bun de pus in rama, sau o parte din acest blog, o aprte pentru care sa va exprimati admiratia. Pentru ca uneori trebuie sa ma descarc, si de cele mei multe ori voi sunteti cei mai de incredere prieteni: nu ma judecati si nu ma cunoasteti decat de aici, de pe Blospot, nu stiti cine sunt.
Imi cer scuze daca sunt prea agresiva in idei si va sec. Dar pur si simplu unori ating limitele, apogeul, apoi imi revin, si sunt din nou pe fagasul normal.
Peace!

7 comentarii:

nakudo spunea...

ce-ti veni cu scuzele?esti in casa ta..aici pe blog si asa este nu poti cunoaste complet un om de pe blog si sa-l etichetezi..uite de exemplu n-am sa stiu daca iti place ciocolata si o mananci in cantitati industriale ca mine...ha-ha..nu e o gluma(explicatia nu e pentru tine ca ai creier-e pentru ailalti de vin corecteaza greselile)...blogul tau este special din punctul meu de vedre pentru ca e spontan,directsi apoi chiar ai talent...cu carul...ai..ai...oamenii se vor tria si vor ramane cei care sant ca tine..simplu...o zi frumoasa sa ai cu multe,multe zambete

BeBe^^ spunea...

Multumesc Nakudo. Si daca chiar vrei sa stii imi place ciocolata (mai ales cea alba si cea cu alune de padure). ^^Isr cu scuzele... nu stiu. :D

Ana Gabriela spunea...

hehey...optimism nu dispera!!! si eu am momente cand mi-ar veni sa-mi smulg parul din cap...dar trebuie sa trecem peste...ne luam drep tap ispasitor-viata- si ne descarcam furia pe blog...blogul e un jurnal online, e dreptul tau sa gandesti, sa judeci, si sa te razbuni pe ce-ai trait cum ai chef...si noi suntem aici ca sa te incurajam...stii de multe ori imi pare ca oamenii de aici de pe blogspot, pe care abia ii cunosc, la distante de kilometri intregi imi sunt mai prieteni decat cei din viata reala...curaj, restul vine de la sine!

BeBe^^ spunea...

Oh. Mersi Raza de soare pentru incurajari. ^^Apreciez.

Ana Gabriela spunea...

pentru nimic...e usor sa tastezi:))...dar e greu sa vorbesti din inima...:D

BeBe^^ spunea...

Nu tot timpul. :)

hajari/copilu spunea...

sunt momente in care tre sa zici pas si TREBUIE sa-ti gasesti undeva puterea sa treci mai departe,daa nu vei intra intr-un cerc vicios de care nu vei scapa prea usor!
stiu cum e..eu sunt inca in cerc si nu reusesc sa ies!

Trimiteți un comentariu