marți, 19 ianuarie 2010

I said No Regrets!


Acum cateva secunde stateam cu mana pe mouse. Si mouse-ul statea pe o sagetuta. Mai exact pe Butonasul ala ,,Play". Nu imi mai trecea nimic prin minte. Doar daca sa dau sau sa nu dau Play.
Creierul imi zicea: Da click acolo. Nu ai mai ascultat melodia asta de secole. Iti lipseste.

Iar inima: Ia mana. Uite asculta melodia de mai jos. E mai ritmata. Daca dai Play o sa sangerez, o sa te doara si o sa iti aduci aminte.
Am cantarit bine spusele lor. Am sfarsit prin a incepe sa rad. Cum am putut sa fiu atat de dobitoaca?
Eu nu regret nimic din ce am facut in trecut. Absolut nimic.

Acum zambesc oricui e dispus sa imi accepte zambetele.
Bine sunt mici exceptii. Unele persoane pur si simplu nu imi merita zambetele.
Nu regret ca m-am certat cu nimeni. Dupa fiecare cearta si impacare am realizat ce persoane se ascund in spatele ,,prietenilor".

Nu regret ca am dat ,,cu curu' de pamant" de atatea ori. Sunt mandra ca am reusit sa trec peste.

Nu regret nici o lacrima, nici un sarut, nici un zambet, nici o imbratisare. Pentru ca stiu ca si eu i-am facut pe altii sa planga, pentru ca stiu ca ii calc zilnic pe toti pe nervi.

Nu regret ca v-am cunoscut, nu regret ca inca nu v-am cunoscut pe toti.
Viata e simpla! Noi o complicam cu sentimentele noastre. Ura, iubire si toate alea bune si rele. Gandestete ce simplu ar fi totul fara astea. Dar eu nu regret ca am simtit gustul uneori dulce, alteori amarui, a tuturor sentimentelor.
Am invatat ca viata poate sa fie doar gri. Dar am invatat ca daca vrei [trebuie doar sa vrei] poti sa o colorezi. Pe bune. Nu te opreste nimic. Incearca.
Si viata mea era gri, a fost cateva luni. Acum ceva timp. Apoi am inceput sa imi folosesc culorile din dotare. Acum e verde, rosie, albastra si portocalie. Toate culorile astea se invart in jurul meu.
Azi dimineata mergeam pe strada si luminile se reflectau in zapada proaspat asezata. Asta m-a facut sa realizez ca nu am nici un pic de alb in viata mea. Dar s-a rezolvat. Acum s-a facut.
Hi. Iubesc asta. Asta cu viata fara regrete. Ma face sa ma simt mult mai bine, mai libera. Uite, incearca. Nu e greu.
Inca nu am dat Play. Nu vreau sa iti dezvalui reactia.


P.S. Doar un fior si apoi zambete.

9 comentarii:

nakudo spunea...

chestia asta cu gri nu prea o accepta multi..dar depun marturie ca viata e doar gri..in ea sant amestcate asa zisele bune si rele...ceea ce azi te-a enervat maine s-ar putea sa-ti placa,iar o chestie minunata o sa-si dezvaluie hidosenia in viitor.....culorile vii i le dam noi prin traire...apoi verdele,rosu,albastrul,portocaliu meu sigur sant diferite de ale celorlalti...viata fara regrete e traita..asta stiu sigur...:))

Anini Florin spunea...

scuze că scriu aici dar nu am găsit nimic pe pagina de contact unde ar fi trebuit.
Te invit să-ţi înscrii blogul în lista blogurilor brăilene:
http://brailablog.info/despre-braila-blog/
Invitaţia este valabilă pentru toţi brăilenii care au blog.
Succes la blogăreală şi sperăm să te vedem pe lista brăilenilor.

Unknown spunea...

that's cool stuff, wat language u speake

icsul spunea...

e mai bine sa experimentam fiecare culoare separat sau sa ne bucuram de toate la un loc, verdele nu ar mai fi verde fara galben langa el, rosul nu ar mai fi rosu fara albastru langa el, etc.
natura ne-a oferit anotimpurile drept culoare si oricat de mult ne place vara (de exemplu) la fel de mult ne bucuram cand vine iarna, ne plac schimbarile si trebuie sa ne bucuram de ele!
Sa Aveti Parte Doar De BINE !!

BeBe^^ spunea...

Nakudo eu nu pot sa inteleg. Nu pot sa vad cum arata o viata daor gri. Ma dor ochii. :)) Pe bune acum. De fiecare data, pe lanaga cantitatea aia imensa de gri, nu cred ca exista exceptie, trebuie sa fie si putin din alta culoare. Trebuie!
Icsule^^ mie imi aplce sa le am pe toate de'odata. Sunt egoista uneori. Foarte egoista. Si sentimentele sunt mult mai puternice cand le incerci pe toate de'odata. Pe bune. Ai incercat vreodata? Eu nu stiu cum e sa iau fiecare culoare separat. Dar imi aplce intensitatea tuturor culorilor de'odata. E destul de intens si interesant.

Unknown spunea...

hi creatsa , nice to meet u , hey i like ur blog haha i mean i like to visit ur blog images are good i dont understand language but i love collecting different images

coolboy spunea...

no new post wat happen

Ana Gabriela spunea...

let's play...no regrets...

coolboy spunea...

now take some time tomorrow is Sunday think a lot and come out with good post , have fun ,

Trimiteți un comentariu