vineri, 15 ianuarie 2010

Pagini cu Venin si Narcisism


Pentru ca Da, stiu ca nu am mai postat de secole.
Si pentru ca da, stiu ca am avut timp berechet. Doar ca nu am avut inspiratie si am fost super ocupata cu lansarea Volumului de poezii. :) Asa. Stai sa ma laud.
20 de pagini, 5 fete, mult chin si... cartofi prajiti tus.
Pentru ca stiu ca eu nu am fost decat tehno-redactoarea, dar a fost OK. Avand in vedere ca Volumul a luat nastere anul trecut, dar abia anul asta a fost lansat, perioada asta am fost cea mai solicitata din punct de vedere a muncii pe care am depus'o. Pentru ca na... Asa sunt eu mai altruista, mai frumoasa, mai desteapta si mai modesta. Glumeam sper ca te-ai prins.
Toate au scris la fel de.. diferit [ :)) ], Anna, Sabina, Raluca. Pe Alexandra o bag...
Nu o bag. Alexandra a contribuit cu desenele ei pe panza si pe alte chestii. Desene pe care fiecare le interpreteaza altfel. [Eu una nu stiu nici cum sa te uiti la ele dar ma rog.] Si a fost in stare sa faca si o poezie [ceea ce eu nu am resusit- ca sa scrii o poezie iti trebe rabdare, mie imi lipseste cu desavarsire]. Eu cu tehnoredactarea si statu' cu ochii beliti in monitor.
Oricum. Sunt mandra de mine de fetele mele si de toata munca depusa. Si de cei 15 cartofi prajiti pe care maicamea i-a gasit foarte gustosi [normal. 4 fete frumoase, destepte SI pline de imaginatie si-au stricat manutele lor fine ca sa ii faca].
P
agini cu Venin. Da.
Titlu nu stiu sigur daca are vre'un sens. Dar e OK. Oricum a suferit transformari.. grave de'a lungul timpului ,,Venin cu ciocolata" si alte chestii pe care nu mi le mai amintesc ca n'am memorie de elefant.

Urmeaza urmeaza... Urmeaza, luni sau marti cel tarziu, rautatea mea TOATA pusa intr-o postare in care, critic fiecare cuvant din fiecare propozitie a UNUI [nu a oricarui, sau a fiecarui] articol. Pana atunci, toate cele bune si... odihna placuta [la asta se rezuma totul la mine].

P.S. Nu stiu unde e a treia garoafa din poza dar ma rog. Probabil ca o mancasem rupsesem.

2 comentarii:

Ana spunea...

esti mandra de mine maai:))?
ce emotionaant :">

Ana Gabriela spunea...

supeeert tare!!! ati publicat un micut volum...extraordinar...va felicit din inima...sa postezi ceva din carte ca vreau si eu sa citesc:D

Trimiteți un comentariu