joi, 11 februarie 2010

Nu e...


Ce tampenie. La un moment dat, anul trecut, am avut o postare scurta. O mica aberatie. Din care reiesea ca ma urasc. Da. Chestia asta REVINE!
Sunt o fire SUPER curioasa care ar da orice sa i se raspunda la intrebari. Macar la majoritatea daca nu la toate.
E. Azi, din nou, iar si inca odata, am realizat ca URASC CURIOZITATEA. Logic ca vorbesc de curiozitatea altora, de lipsa de rabdare si de bun-simt. Mi se face scarba si totusi de cine? De mine? De ceea ce ma caracterizeaza cel mai mult si cel mai bine?
Sunt super confuza din... nici un motiv. Ma simt nu stiu.
Poate cuvantul potrivit e importanta sau poate doar bagata in seama. Nu stiu. Sunt constienta ca nu se dau doi parai pe mine, si totusi incep sa ma indoiesc. Nu sunt narcisista. Cel putin nu acum.
Dar poate incep sa o cred pe Nakudo si poate ca incep sa cred ca sunt mai mult decat unii, mai putin decat altii. Dar oricum, ceva mai mult decat stiam eu ca sunt. Sau poate ca oboseala isi spune cuvantul.
Daca ar fi cineva care sa imi explice ce simt, ce sunt... CINE sunt... Dar nu e. Nu e...

5 comentarii:

coolboy spunea...

hi how are u

i miss u my friend ,


i have exams this month

:(

nakudo spunea...

wauuu..e vorba si de mine...mai coplut..esti un pui de geniu..esti..speciala pentru ca nu faci parte din turma..turma merge unde merg toate oile...la gramada..tu faci nota discordanta cu majoritatea de asta suferi si te doare...dar oaia nu intelege ciobanul..ea doar il urmeaza si rumega atat..din pacate nu santem toti egali...daca eram..noi doua numai eram frumoase,destepte etc..:)

nakudo spunea...

am uitat..modeste

icsul spunea...

nu primesti explicatie la "ce simt, ce sunt... CINE sunt..." pt nu esti pregatita!
cineva spunea "atunci cand elevul e pregatit, MAESTRUL va apare"

BeBe^^ spunea...

Eu il astept. :))

Trimiteți un comentariu