luni, 10 mai 2010

Pur si simplu: Nimic.

Cat o sa radeti de mine... Nu o sa va vina sa credeti. Din copilul curajos si plin de buna-voie am ajuns un copil speriat de... viitor.
De trei saptamani tusesc incontinuu si ma simt ca o leguma. Incerc sa nu arat asta. Si imi iese destul de bine. Am luat antibiotic 9 zile in total pana acum. Acum mai am de luat inca 3 zile si, daca nu ma fac bine imi bag picioarele ca pe curu' meu o sa scrie INJECTII cu majuscule.
Si nu stiu daca ti'am zis dar asta e cea mai mare teama a mea. Injectiile.
De ce?

Simplu: prin clasa a 3-a sau a 4-a am facut 6 luni de Retarpen. SASE LUNI. Si ce ma enerveaza cel ami tare e ca am facut acele injectii DEGEABA. De fapt scuze. Nu degeaba, ci pentru ca niste incompetente faceau analizele cu ochii inchisi si mie imi iese Aslo 800 6 luni la rand. Ceea ce se apropie de o valoare aberanta pentru un Ganglion inflamat. 
Anyway, la a 6-a analiza iesita prost ai mei au luat atitudine si m'au dus la Onesti, am stat internata intr-un salon cu inca 3 fete: una mica care inghitise o baterie [o.O], o fata mai mare pe care o chema Alina si avea un par blond si era foarte frumoasa [sau cel putin asa imi parea mie atunci] si cu inca o fata pe care nu imi mai aduc aminte cum o cheama dar stiu ca avea pietre la rinichi si era singura in spital de 3-4 saptamani. Si Alina avea un os in plus cum ziceam cand eram mica. Nu imi mai aduc aminte exact ca sa pot descrie dar ma rog.
Oricum, am stat internata si cu cateva ore inainte de externare a venit o doamna doctor draguta pe care o mai vazusem cand fusesem la control care a spus ca sunt perfect sanatoasa, ca analizele de la Moinesti au fost facute prost. 
,,Si daca analizele ar fi iesit prost?" a intrebat maicamea. 
,,Am fi tinut-o aici 10 zile si ar fi facut Retarpen la 6 ore. Am fi vazut cum evolueaza." 
Si am plecat de acolo. Doctorita cu parul roscat a disparut si nu am mai vazut-o niciodata dar mi-a ramas intiparita pe retina ca un inger. Asa gandeam in clasa a 3-a. 

Dar am scapat atunci. Am mai facut de 2 sau 3 ori injectii de atunci dar nu Retarpen.
Nu mai sunt atat de sigura ca scap si de data asta. Sunt speriata in DRACI! Dar tu nu vezi asta. Daca o sa ma intrebi ,,Andreea esti OK?" iar eu, cu zambetul pe buze o sa iti raspund clar si raspicat ,,Da. Ce as putea avea?" Iar tu o sa ma crezi pentru ca eu, eu nu mai plang in fata nimanui.

3 comentarii:

nakudo spunea...

draga mea ...ma inclin cu respect..stii de ce?nu esti mitomana..iti asumi mereu greselile si iti duci cu mare putere viata reala...asa cum esti cu defecte si calitati..cu reusite si esecuri...nu am intalnit adolescent asa...care sa-si asume tot...si eu am greseli si acizari cu toate astea ...santem sudate...se pare ca sinceritatea e cea mai buna arma...legat de articolul anterior se pare ca,,nenea"a uitat ca a fost puber apoi adolescent...ca se credea neinteles si arata acuzator cu degetul spre generatiile peste el...oameni uita draga mea smile si devin ca parintii lor...nu isi asuma greseli si nu invata...asta nu inseamna ca nu ai gresit...indiferent de context,generatia retreo cu ghilimele iti asigura evolutia si educatia...doar ca sant prea mandri sa recunoasca defectele...eu daca eram ca tine la 14 ani...ajungeam la sorbona...nu cultura si inteligenta e tot ci lupta si asumarea realitatii...de asta te iubesc indiferent cate debilitati o sa produci:)

nakudo spunea...

mai...m-ai facut praf azi cu sinceritatea ta...asa ca m-am tampit...scrie la naiba...fi-i tu esti minunata,,,da tot iti rup curul cand vin la braila,nebuna....scrie si la mine ce vrei...ai libertate totala...apropos?mama ta e d,,doctoresa?''hi-hi

BeBe^^ spunea...

Nakudo stiu ca tu ma iubesti. Si stii ca si eu te iubesc si iti multumesc pentru tot ce spui despre mine. Insemana mult. E un plus la increderea aia pe care trebuie sa o refac. Increderea in mine.
Si nu, maicamea nu e doctoreasa. Maicamea e cum zici tu ,,debila" doar ca in alt sens al cuvantului. Stii tu mai bine.
O sa comentez si postarile tale acum, ca pot. Dar imi trebuie putin timp sa le rumeg si inca putin timp ca sa am sa scriu.

Trimiteți un comentariu