vineri, 28 mai 2010

Sunt un copil. Te oftici?

28.05.2010 ora 13:45
De ceva vreme am casa in renovari si nu mai apuc sa scriu nimic. Scuze pentru lipsa unor articole noi si pentru greselile gramaticalepe care o sa le fac avand in vedere ca nu sunt obisnuita cu tastatura de laptop pe care scriu acum. O sa incerc sa le evit dar nu promit nimic.
In ultimele zile nu am stat prea bine cu somnul si cu timpul liber dar creierul meu a alergat aproape incontinuu. Pe parcursul saptamanii care a trecut am vrut sa parcurg aici mai multe teme deoarece in minte imi zboara fragmente care pot fi facute sa evolueze, dar nu am nimic exact acum. Din cele cateva teme care mi-au bantuit creierul una singura m-a secat la maximum.

 
Oamenii profita. Si stii ce e mai grav? Profita unul de pe urma altuia. Interes. Foame de bani sau de vicii. Foame de orice mai nou sau foame de ceva ce nu ai nevoie. Foame de ceva ce ai prea mult. Egoism. Toate rezulta un singur lucru: durere. Dar oamenii si-au pierdut simtul masurii. Nimeni nu isi mai asuma consecintele dar toata lumea risca. Nimeni nu mai incearca sa obtina ceea ce isi doresc, toti doresc sa le vina la picioare. Nimeni nu mai zambeste. Si asta este grav. Toata lumea si-a pierdut veselia, nici un copil nu mai este in continuare copil, nici un adult nu mai este doar putin copil. De ce? Pentru ca grijile va coplesesc pe voi toti... pe noi toti.
Nu vreau sa fac parte din acea categorie care uita sa zambeasca.
Oamenii se plang. Si stii ce e mai grav? Nu se plang numai in sinea lor si cersesc mila altora. Se plang oamenii ca sunt saraci, dar cat de sarac trebuie sa fii ca sa nu mai poti oferi un zambet? Se plang adultii de copiii lor, se plang copiii de plansetele parintilor. Dar copiii sunt prea copii ca sa fie ascultati. Copii nu au idei care sa poata fi luate in considerare pentru ca ,,esti mic si nu realizezi ce probleme avem noi". Eu gandesc altfel. Esti copil si gasesti rezolvari la problemele adultilor mai usor, datorita stropului de imaginatie care sper ca nu ti-a fost distrus. Parintii uita sa zambeasca, copiii uita si ei.
Nu vreau sa fac parte din acea categorie care uita sa zambeasca.
Sunt un copil. Un copil care vede ce se intampla in jur si nu vrea sa uite sa zambeasca. Un copil care prefera sa stea sub un clopot de cristal inchis alaturi de toate problemele oamenilor doar ca ceilalti sa nu uite... sa nu uite sa zambeasca si ar fi fericit cand ar vedea ca ceilalti au scapat de probleme. Dar nu. Nu e asa de usor. Copilul din mine are nevoie de niste brate care sa il apere de uitare.
Niste brate pe care le-a gasit.
 
28.05.2010 ora 21:37
Afara ploua. Ce inceput banal. ,,De clasa a III-a" cum ar spune profa de romana. Dar cand ploua in lista mea de mess sunt 2 tipuri de statusuri:
  • cele care anunta clar cam ce se intampla afara de Ex: ,,Ba ce ploua, esti nebun?" sau ,,Ce vreme e.. Vine toamna frateeeee" sau ,,Uitate pe geam sa vezi cum ploua"
  • si cele care parca sunt mai multe ca de obicei. Acele statusuri care te fac sa te gandesti la copilarie si la prima idila cum ar fi: ,,Te iubesc si te ador" sau ,,Love oh love" sau ,,My heart won'y stop beating for you" si tot felul de chestii de genul.
Nu stiu de ce am tinut sa mentionez asta dar mi'a parut un fenomen destul de interesant. Sau poate ca doar am vrut sa mai umplu cateva randuri.

P.S. Mentionez si de mass-urile pe care le primesc de 10 minute incontinuu care suna cam asa ,,Vine Apocalipsa baaa! Ascundeti'va sub birou sau o sa muri cu totii"

2 comentarii:

The Little Spoke spunea...

"Fete triste plang pe ascuns
Pentru dragostea de primvara care le-a rapus"

"Fiecare strop de ploaie e o lacrima a norilor
Ce au cazut prada iubirii zeilor "

Pot spune ca toti la varsta asta tinem,iubim,ne place de cineva care ne-a zambit.Foarte frumos e normal.Nu e normal insa sa devenim emotivi(nu are nici o legatura cuvantul acela cu emo) pentru ca relatia cu "x" sau "y" s-a terminat.
Copii,oameni mari nu mai zambesc. Dece? Raspund tot eu: Lumea a involuat!;Noi vrem bani distractie sa bem sa fumam sa facem gratare sa distrugem totu(nu o spun cum eu as fi cineva care nu polueaza sau nu isi distruge viata) insa sunt constient ca nu e bine ce fac si deaceea eu inca zambesc indiferent de situatie
"Iubesc sa am o viata cu zambetu pe fata
Cand ma trezesc si pe tine te vad primadata dimineata"

raza de soare spunea...

ce mass:)):)):)) eu nu primesc din astea...numai tampite primesc eu:))...si casa mea e in renovari:))

Trimiteți un comentariu