joi, 12 august 2010

Sugestii?

Viata ar fi mai buna daca nu ar exista agresiunile fizice. 

Acum ma simt mai bine. Lucrul pe care voiam sa il comentez astazi a fost... uitat. 
Asa. Dar ca sa nu plec degeaba de aici, o sa va vorbesc despre... ce vreti voi. O sa astept subiecte de la oricne, subiecte pe care vreti sa ma vedeti comentandu-le si daca cred ca sunt in stare sa leg 4 propozitii pe subiectul ala o voi face, si voi ve-ti afla primii. 
Pentru moment lucrez si copii incontinuu din JURNALUL LUI ADAM SI AL EVEI pentru ca daca nu continui pana termin de scris o sa... o sa ma plictisesc si o sa las povestea in pom. Asa ca... Ascultati aici! 
Astept sugestiile voastre.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Internetul e locul unde au pondere cei mai mari idioti.Nu te inteleg.Pt. ce le scrii? Iti pui cortexu' la bataie pentru o mana de pripasi care desi nu accepta in fel si chip adevarul despre ei ,se lanseaza in afirmatii.Iti bati degetele de pomana in tastatura.Te cunosc suficient de bine si stiu ca ai un creier suficient de bun pentru a intelege pontu'.

BeBe^^ spunea...

Da Vlad. Okei. O sa scriu pe larg si despre asta. Dar am mai spus si o mai zic: nu scriu pentru cei care nu au ce face. Scriu in primul si in primul rand pentru mine, ca sa ma descarc, sa ma eliberez de griji. Blogul e un loc in care ma pot afirma sau nu, fara sa fiu foarte aspru criticata si fara sa fie nevoie sa ii cunosc pe cei care citesc ceea ce scriu. Cei care comenteaza nu ma comenteaza pe mine, felul meu de a fi. Comenteaza ceea ce scriu, ceea ce simt. Si asta ma face sa fiu mandra de mine.
De 3 ani incerc sa imi public micile aberatii, de un an jumatate am blogul, si de cateva luni s'au ivit sansele care ma ajuta. E singurul mod prin care ma pot detasa de rutina, de problemele mele zilnice si de problemele altora.
Da, stiu, pe mess o sa imi zici ca nu esti deacord sau ceva de genul. O sa te rog sa spui ceva aici, pe blog daca simti nevoia. Nu ascund nimic. Poate si altii vor raspunsuri la aceleasi intrebari. :)

Anonim spunea...

ti-am citit raspunsul. si consider ca ai dreptate. pentru ca asta e motivul pt care scriu si eu pe blog, pentru a ma descarca de anumite lucruri. si chiar are efect.

BeBe^^ spunea...

Dap. Stiu. Pacat ca uneori nu sunt inteleasa pe deplin. Asta ma calca pe nervi. :D

Trimiteți un comentariu