miercuri, 30 septembrie 2009

Evil Kitten... Like Always o.O


Yesterday morning a black cat entered in my apartament. He was hungry so i gave him some milk. I called the cat Tom. My apartament was on the 22th floor and i had no idea how the cat got there! I decided to keep him so i build him a shelter on the balcony. When i came from work the next day i had a surprise. The kitten was nowhere; i founded a bird's feather on the edge of the balcony. When i looked over the balcony i saw that it was scratched. He might have been chasing a bird and probably fall from the balcony...

Deci.
Cand pui cativa copii nebuni sa faca o compunere cu cuvintele Kitten/ 22th floor/ balcony/ scratch probabil ca o sa se ajunga la o pisica super-erou care e lasata singura intr-o casa, intra hotul la etajul 22, pisica arunca cu cea mai mare precizie, 5 cutite, tipu' se sperie pentru ca nu stia ca acolo exista o pisica posedata, iar apoi e aruncat de la atajul 22 si zgarie peretii pana jos in speranta ca o sa reuseasca sa se prinda de ceva. Sau ii manjeste cu sange.

Cand pui aceeasi copii nebuni si cu diriginta lor sau in cazul asta profesoara de engleza sa faca aceeasi compunere... iese ce e mai sus.

sau

Pisica e gasita la etajul 22, este pastrata de un vecin din 10, e bagata in balcon, i se da un nume de baiat, Tom, iar a doua zi HE IS A SHE. Mda. Exact. In loc de un motan gasesti 6 pisoi si o pisica. In spatele canapelei din sufragerie. Bineinteles.

Diferenta? Pai hai sa vedem. In toate cele 3 cazuri... se intampla ceva ciudat. Niciodata nu gasesti o pisica normala pe trotuar, o duci cu tine pana la etajul 22, se sperie cand deschizi usa si te zgarie, iar litiera e tinuta pe balcon. NU. Pisica trebuie sa fie super-erou, sa pazeasca casa de hoti si de Mousezilla, sa se arunce de la etajul 22 SI sa zgarie si peretii pe dinafara, in speranta ca se salveaza. In momentu' in care se arunca pisica dupa o pasare, face in asa fel incat sa se arunce aproape de perete ca sa se salveze.

Acum, multumiri Dirigintei, colegilor mei si Alexandrei ca mi-a adus aminte de asta si nu a mai fost nevoie sa mai copii din caiet textul, m-am limitat la Copy-Paste.

6 comentarii:

Ana spunea...

o da :))
imaginatia noastra de copii. e scary:))
ai uitat sa spui despre partea cand vii acasa si cad milioane de soareci morti peste tine :">

BeBe^^ spunea...

Am mentionat de Mousezilla :)) Nu'ti ajunge? :))

BeBe^^ spunea...

Am mentionat de Mousezilla nu'ti ajunge? :))

Ana spunea...

nuuuu:))

BeBe^^ spunea...

Ce sa'ti cer eu tie? :)) (Dulce Romanie.) :))

Ana spunea...

iti cer sa zici de sobolani care cad peste tine cand intrii in casa =)

Trimiteți un comentariu