marți, 13 octombrie 2009

Pierdere de.... Minte


Ma uit la tine si imi pare ca te cunosc atat de bine. Si totusi... Nu stiu cine esti, ce vrei si de ce stai in fata mea zambind... ca bou'.
Am impresia ca iti misti buzele si nu prea cred ca esti mut. Cred ca eu nu iti acord destula atentie. Daca m'as concentra probabil as auzi niste cuvinte banale pe care le aud de la fiecare persoana. Buzele tale au obosit si acum au tacut. Te uiti nedumerit la mine. Fata ta arata exact ca in descrierile din cartile citite. Mai ai putin si iti indoi capul... privirea de caine milog deja iti apartine.
As putea s ate intreb ce e? sau as putea sa te rog sa repeti intrebarea. Dar nu o fac. In ochii tai negri imi vad chipul reflectat. Da, in ultimele 3 secunde mi-am schimbat expresia fetei d emai multe ori. La inceput ma gandeam sa te strang de gat, apoi am considerat ca daca te spanzur o sa fie mai putine dovezi impotriva mea. Te vedeam cu streangul dupa gat.
Dar tu nu stii asta. Tu te gandesti la ochii mei caprui banali, la buclele mele ciufulite si la camasa alba prea scurta. Da stiu. Esti al fel ca ceilalti. Si totusi... Steangul are aceeasi nuanta cu sireturile tale.
Nu stiu sigur de ce gandesc asa. Nu situ de ce am imresia ca te-as spanzura cu draga inima. Si totusi asa as face.
Scutur putin capul si in sfarsit revin cu picioarele pe pamant. Inca ai expresia aia de copil abia coborat de pe alta planeta.
-Scuze. Nu eram atenta.
Fata ta capata trasaturi serioase si zambetul iti dispare. Ce? Ce am facut?


Uite vezi? Aveam o idee geniala si totul decurgea perfect in mintea mea bolnava cu putin ajutor de la imaginatia mea. Dar am uitat. Am ideile in cap schitate cu amanunte si cu actiune, personaje si subiect. Totul. Cand trebuie sa notez... uit. Tot.

4 comentarii:

nakudo spunea...

eu cred ca ti-a iesit super bine...ha-ha a si real..ce bou

hajari/copilu spunea...

si zambetul??
te uiti la el, zambesti de parca l-ai auzi dar nu ar fi destul de important de bagat in seama!

BeBe^^ spunea...

Nakudo bucata asta si mie imi apre destul de bunicica. Dar restul? Nu sunt capabila sa mai scornesc o continuare pentru ca orice scriu imi da impresia ca nu e destul de bun. Si daca mai revin asupra postarii o sa imi para ingrozitoare si sunt tentata sa o sterg.

nakudo spunea...

nu sterge niumic ca totul curge de la sine...daca scrii cum simti atunci fara sa-ti studiezi textul de o mie de ori ai sa reusesti sa transmiti toata emotia pe care ai simtit-o cand ai gandit ce ai pus pe hartie sau net...o zi minunata ca tine sa ai

Trimiteți un comentariu