luni, 23 noiembrie 2009

Asta e un val...


Stii. Acum sunt fericita. A fost de-ajuns o singura fraza ca ma provoci. Si ei bine... pana la urma ti-ai retras cuvintele.
In cateva minute am insirat N intaplari... intamplari care s-au petrecut in decursul a cateva ore. POate ca au fost 3. Sau poate 4. Nu stiu sigur. Atunci am pierdut notiunea timpului. Atunci m-am simtit atat de bine... incat nu pare adevarat.
Uneori am impresia ca am visat totul dar cand ating lemnul rece si vopsit care inca are mirosul tau zambesc usurata si stiu ca nu ma mint singura.
Si imi apstrez zambetul pe tot parcursul zilei. Rad si rad. Si nu ma mai opresc...
Ma simt atat de bine cand ma gandesc ca in vacanta de Craciun te avd din nou. Ahhh... Nici nu iti poti inchipui.
Degeaba ai tu impresia ca unoeri iti vorbesc mai cald ca altadata... Eu iti vorbesc cald tot timpul. Si sunt calma. Si degeaba ai impresi a ca inainte nu te suportam. Intotdeauna mi-ai fost cel putin un prieten adevarat.
Si stii... pur si simplu nu imi vine sa cred ca eu chiar te-am vazut si te-am atins. Ti-am aratat ca nu esti mai inalt decat mine... Nici macar cu acei 2 centrimetri de care trageai tu cu ardoare.
Stii... cred ca pur si simplu ar trebui sa tac. Incep sa zic prostii... Dar oricum... Cum spuneai tu... Asta e un val... un val de fericire, euforie... Cum vrei tu sa ii spui.

3 comentarii:

nakudo spunea...

am putut zambi...atata sinceritate si realitate...drept am zambit mult...cei 2 cm...mi-ai adus aminte de scoala si adolescenta...te imbratisez:))

Corina spunea...

:) dragut...

Ana Gabriela spunea...

val de fericire euforica...am si eu nevoie...bravo tie...iti tot doresc valuri din astea...

Trimiteți un comentariu