joi, 26 noiembrie 2009

Pentru ca nu sunt altceva...

Imi place cand ma alinti usor cu cuvinte blande si parca nu imi vine sa cred ca e adevarat. Daca as fi fost felina probabil ca as fi tors usor tot timpul. Dar nu sunt.
Sunt o alta specie de animal, o specie care nu are de gand sa dispara.
Nu pot sa imi exprim fericirea decat prin zambete zambete si zambete. Si e frustrant. Mi-ar placea sa pot sa fac si altceva. Poate sa zbor in inaltul cerului, sau poate sa pot umple aerul cu cantecul privighetorilor. Mi-ar placea sa miros a primavara tot timpul, iar in ochii mei sticlosi sa se zareasca o fesnica ploaie de vara. Sau mi-ar placea sa miros a coji de portocale. Sau sa am roseata cireselor in obraji.
Vezi tu.. specia asta de animal (nu stiu cum se numeste) e unori incapabila de sentimente, de judecata. Si se lasa purata de ura, de dorinta de razbunare. Sau deseori de lene. Arunca hartii pe jos, e dependenta de... tot. Si e plina de vicii. Dar are si simple sperante care o impiedica sa devina o masina care, seara, cand nu mai este alimentata cu energie moare. Sperante care o fac sa mearga mai departe fara sa se impiedice de gurile rele, de ura altor animale, de fericirea altor monstri.

8 comentarii:

Unknown spunea...

frumos...
oare toate animalele de acest tip sunt la fel?

nakudo spunea...

specia asta noua de animal se numeste sinceritate...spontaneitate...salbaticie...libertate...si atunci...doar un vanator iscusit sau alt animal la fel de liber o va face fericita....te iubesc absolut pentru acest adevar....

MagazinOnline spunea...

te invit la un concurs pt bloggeri cu premii pentru fete http://ianculescul.blogspot.com/2009/11/concurs.html

BeBe^^ spunea...

Madaline... cu singuranta nu toate sunt la fel. Unele sunt cuprinse de si mai multa ura/speranta/ sinceritate/ dorinta etc. , altele de mai putina. Niciodata deloc. Sunt sigura ca ai observat asta si singur.

BeBe^^ spunea...

Multumesc Nakudo. Cat de draga imi esti. :)

nakudo spunea...

am trecut sa te imbratisez iar..si iar:))

BeBe^^ spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Ana Gabriela spunea...

cred ca daca specia asta e asa cum spui tu...atunci e cea mai frumoasa dintre toate...esti minunata prin ceea ce spui:D...si zambetul valoreaza mult mult mult...poate prea mult:D

Trimiteți un comentariu