miercuri, 11 noiembrie 2009

Scrisoare catre M.C


Draga Mos Craciun,

Acum iti scriu o scrisoare. Si vezi tu, ma tot gandesc ca ai o varsta si... iti scriu mai incet ca stiu citesti destul de incet [am vazut eu la emisiunile de la ProTV]. Sunt curioasa ce face Rudolf [tipu' cu nas de clown] si ce iti fac piticii [cred ca te'ai combinat cu Alba-ca-Zapada si tii secret. Numai ea avea pitici].
Eu o sa iti fac di nou prajiturele in care o sa pun otrava de soareci daca nu imi aduci ce vreau eu. Si la varsta ta... Mosule... cred ca face rau.
Noi nu avem horn ca stam la etajul 3 la bloc dar o sa las usa de la intrare laaaaarg deschisa [si o glilotina deasupra] sa poti incapea. Sania poti sa o pui pe balcon iar calutii tai cu clopotei [o sa te rog sa le dai jos zdranganelele ca sa nu ma trezeasca] poti sa ii parchezi in bucatarie cat timp tu mananci prajiturile mele delicioase si te uiti la un film porno.
Stiu ca sunt singura care se gandeste la tine. Si tu stii ca sunt singura care te-a tras de barba alba pana ai ramas cu una neagra cand eram la gradinita.
Bineinteles ca acum o sa crezi ca urmeaza dita'i pomelinicu' cu ,,am fost cuminte, nu am mai furat prajituri, nu m-am certat cu tarfa care ieri a ramas fara par, am invatat si am reusit sa trec clasa, am inceput sa scriu frumos si ce mai vrei tu". Da. Pai asta urmeaza. Pai da: am fost cuminte, nu am mai furat prajituri, nu m-am certat cu tarfa care ieri a ramas fara par, am invatat si am reusit sa trec clasa, am inceput sa scriu frumos si ce mai vrei tu.
Saptamana trecuta a fost minunat. Nu a plouat decat de doua ori. Prima data ploaia a durat 3 zile. Cea de-a doua ploaie a durat 4 zile dar a fost bine.
Stiu ca mai sunt 2 luni pana la Craciun dar eu vreau sa fiu sigura ca mail-ul meu e primul [nu'ti mai trimit scrisori ca nu le citesti niciodata].
In serbarea pe care o pregatim pentru sarbatoarea asta cu C, doamna invatatoare a pus'o pe Ruxandra sa joace rolul de ingeras Ea zice o poezie in care vorbeste singura la fel ca mama. Si spune ca ea isi noteaza pe o foaie toti copii obraznici. Si am realizat ca... Mos Craciun tu o duci tare bine. Tu esti peste. Ai reni, caluti, strumfi, o ai pe Alba-ca-Zapada, si ingerasii. Cred ca am uitat sa zic ca Ruxandra e o fata inalta si frumoasa. Are bucle blonde si e mulatra. Sunt sigura ca asta ti-ai dori sa primesti de Craciun.
Ca sa te mai tin putin pe jar o sa iti zic abia la sfarsit lista cu ce imi doresc.
Asa. Acum lista.
Mos Craciun... eu imi doresc foarte mult sa te asasinez. Dar nu asta vreau sa primesc. Eu vreau sa primesc ceva pur si calm, ceva ce nu ascunde nici o taina. Ceva ce se deschide in fata tuturor sufletelor ranite si le mangaie. De fapt sunt doua lucruri. In primul rand vreau putin zapada. Doar putina. Cat sa ma joc si sa gust fulgii mici. Apoi imi doresc primavara. De Craciun vreau sa vina primavara, sa infloreasca lacrimioarele si sa imi alin dorul. Vesnicul meu dor dupa zapada.

Cu drag,
Eu


P.S. Sa imi zici cine iti mai scrie asa mail-uri lungi Mosule. Ca sa stiu pe cine spanzur pana anul viitor.

4 comentarii:

nakudo spunea...

mai..mai..IMI PLACEEEEEEEEEEEEEEEEE....TE IMBRATISEZ..vezi sa nu imi intorci imbratisarea cu ghilotina....ai uitat sa ceri o peruca pentru tarfa care ai lasat-o fara par...mosul cred ca se multumeste cu netul..ca la anii lui greu se mai misca..asta daca nu ia steroizi...:))o zi frumoasa....smile

BeBe^^ spunea...

:)) Buna idee. O sa ii mai trimit un mail. :))

Blufix spunea...

iihh..
i love M.C. :X:X

Ana Gabriela spunea...

super scrisoarea:)):)) dar ai trecut asa repede la craciun:)) esti sigura ca de Mos Nicolae primesti varga nu???:))

Trimiteți un comentariu